Următorul 21 martie este Ziua Mondială a Silviculturii și în 22 Ziua lunii martie comemorăm Ziua Mondială a Apei. În acest scop, Consiliul Local a pregătit un nou weekend de activități la “La Casita del O’Donnell”, destinat unui public familial și total gratuit, cu capacitate limitată și înregistrare cu minute înainte de începerea acesteia.

Sâmbăta viitoare 20 martie, la 19: 30 ore, va avea loc un atelier de plantare de semințe pentru a apropia procesul de însămânțare precum și îngrijirea ulterioară a plantelor, destinat familiilor cu copii din 4 ani.

Pe de altă parte, duminică 20 în martie, la 12: 30 ore, va avea loc un atelier pentru copii despre ciclul apei ( de la 3 la 6 ani) care va servi la familiarizarea și sensibilizarea celor mici cu privire la ciclul apei, le va spori imaginația și creativitatea, totul într-un mod distractiv prin povestea picăturilor călătoare.. Sursa: Consiliul Local va comemora Ziua Mondială a Pădurilor și Ziua Mondială a Apei cu noi activități la „La Casita din O’Donnell…