Premiul Național de Dans 25, Chevi Muraday, s-a alăturat ieri celebrei artiste care reușește pe Instagram, Miss Beige, într-o propunere surprinzătoare, „Pas de deux”, unde ambii artiști și-au oferit cea mai ireverentă viziune asupra dansului contemporan la Teatro Salón Cervantes.

Piesa s-a învârtit în jurul „Centro Di Gravità Permanente” de Franco Battiato, reușind, prin joc, să schimbe axa privitorului. , centrul său de greutate, cu surprize rezultate din improvizație, fără artificii, unde simpla prezență a celor doi interpreți reușește să transmită dorința de a se hrăni de prezența celuilalt și de a profita de potențialul lor.

Domnișoara Beige este un personaj creat de artista multidisciplinară Ana Smith, absolventă în Teatru la Școala Internațională de Dramă Philippe Gaulier din Londra. Prestațiile ei triumfă pe rețelele de socializare, unde se prezintă ca o anti-eroină, îmbrăcată mereu în costumul ei învechit de culoare crem, purtând un ciocan inofensiv și emanând mister și neliniște.

Chevi Muraday este un dansator și coregraf renumit, Premiul Național de Dans 25. Fondator al Companiei Losdedae, a avut în premieră numeroase spectacole cu mare apreciere a criticilor și a publicului de-a lungul a peste 25 ani de experiență.

La teniente de Mayor și consilier pentru Cultură, María Aranguren, sa bucurat de spectacolul de la Teatro Salón Cervantes.

Sursa: Chevi Muraday și Miss Beige surprind publicul Teatrului Salón Cervantes cu propunerea lor de dans și spectacol