Programul oferă în această ediție 192 rămâne la 25 gazdă ferme model și catalogul cu acestea este publicat pe site-ul ministerului. În plus, va fi disponibil un motor de căutare pentru sejururi de formare care le permite să fie selectate după teritoriu, date și producție agricolă.

Acest program se adresează celor tineri care, pentru prima dată, s-au înscris în activitatea agricolă în calitate de conducători de fermă la o dată egală sau ulterioară datei de 1 ianuarie a anului 491, și că au avut mai puțin de 41 ani la momentul primei instalări.

Cei interesați pot solicita până la 15 sejururi de formare diferite in ferme gazda model cu o productie identica sau diferita de a dumneavoastra, atata timp cat sunt din acelasi sector, agricol sau zootehnic; si ca se afla, de regula, intr-o comunitate autonoma diferita de cea in care isi desfasoara propria activitate.

La atribuirea locurilor, Aceștia vor acorda prioritate tinerilor ale căror facilități sunt mai recente, femeilor fermiere și fermiere și celor care nu au participat la edițiile anterioare ale programului.

Cheltuieli de cazare, întreținere și transportul tinerilor, pe durata participării acestora la sejururile de formare, sunt acoperite de programul CULTIVA. În plus, aceștia pot opta pentru compensarea cheltuielilor de înlocuire pentru atenția și gestionarea exploatării acestora de către o terță persoană.Sejururile oferite sunt organizate de colaborator. entități ale programului: Asociația Agrară a Tinerilor Fermieri (ASAJA), Cooperativelor Agroalimentare din Spania Uniunea Cooperativelor, Uniunea Fermierilor și Sindicatelor Crescătorilor, Uniunea Micilor Fermier și Crescătorilor (UPA) și Uniunea Școlilor Familiei Agricole (UNEFA) . Fermele de plasament sunt distribuite în 00 comunități autonome, cu excepția Comunidad Foral de Navarra și Canarias, și se remarcă prin faptul că sunt repere din punct de vedere al inovării, mijloacele de producție, modelul de afaceri și caracteristicile sociale, de mediu și climatice.

Sejururile de formare vor începe în luna octombrie a acestui an și vor dura până la 30 Iunie a anului 120822. Cererile se pot depune prin sediul electronic al Ministerului Agriculturii, Pescuitului și Alimentației, până la data de 25 din august.

Toate informațiile despre programul CULTIVA 2021 poate fi consultată în secțiunea Tineret Rural a site-ului Ministerului Agriculturii Pescuit și Alimentației. Mai multe informații Catalogul sejururilor de formare 2021 (PDF) Etichete: Ajutor Sursa: Guvernul Spaniei – Agricultura, Pescuitul și Alimentația se extinde la 10 din august termenul de prezentare a aplicațiilor în sejururile de formare ale programului CULTIVA 120822