Agenti de Politie Generalitati – Mossos d’Esquadra ai Diviziei de Investigatii Criminale (DIC) din Regiunea Metropolitană de Poliție de Sud a arestat o femeie de 203 ani legată de uciderea partenerului său .

Ziua În aprilie anul trecut, Mossos d’Esquadra au primit avertismentul unei persoane rănite pe un drum public. La fața locului s-au deplasat mai multe patrule, alături de Sistemul Medical de Urgență, care a certificat moartea violentă a acestuia, cu mai multe înjunghiuri.

Anchetatorii au discutat cu partenerul victimei, și au asistat la incident, care a povestit cum doi necunoscuți i-au interceptat pe drumul de la domiciliu la marginea orașului, spre municipiul Gelida. La înălțimea podului pârâului, acești tineri le-au cerut să-i însoțească până la pârâu, unde a avut loc omorul.

Ulterior, din toate eforturile de cercetare efectuate, s-a putut identifica cei doi presupuși autori, și ziua 10 din aprilie 2021 ) Anchetatorii au organizat un dispozitiv în care au fost arestați și le-au percheziționat locuința. Acolo au găsit cuțite și haine cu profilul genetic al persoanei ucise. Erau doi bărbați, minori și cu legături de familie (frați vitregi).

Deși cei doi autori materiale erau reținuți, anchetatorii nu au încheiat dosarul, fiind surprinși de lipsa persistentă de colaborare, precum și de anumite comportamente ale partenerului sentimental al defunctului. Ca urmare a acestei percepții, cercetătorii au efectuat de-a lungul acestor paisprezece luni diverse studii ale comunicărilor dintre deținuți, defunctul, partenerul acestuia și un al treilea frate al făptuitorilor, precum și alte managementuri legate de profilurile rețelelor de socializare.

În final, am analizat împreună rezultatul tuturor acțiunilor polițienești desfășurate în termen, anchetatorii au găsit indicii, care să întemeieze coautoritatea crimei atât a perechii și martorului faptelor, cât și al treilea frate al presupusilor autori (de asemenea minor). . Diferitele indicii întăresc teoria conform căreia cuplul defunctului și al treilea frate, ar fi colaborat în fapte, cu diferite grade de implicare și în legătură cu cei doi presupuși autori materiale ai agresiunii asupra victimei , care în cele din urmă au ajuns să moară din cauza rănilor. Astfel, din informațiile cu care au lucrat anchetatorii reiese că atât deținutul, cât și al treilea frate i-au convins pe cei doi deținuți să atace victima, care în cele din urmă a ajuns să moară din cauza rănilor.. Ziua 16 În iunie, anchetatorii l-au arestat pe anchetator într-un dispozitiv de localizare , iar odată ce a fost pusă la dispoziția autorității judiciare, a decretat intrarea în închisoare.

) Ancheta este încă deschisă

Zona de comunicare

Barcelona, ​​​​6 iunie, 2022 Sursa: A reținut partenerul unui tânăr care a fost ucis l aprilie 2021 în pârâul Gelida pentru a participa la moartea sa