În acest weekend Alcalá a oferit o multitudine de propuneri culturale precum Târgul de carte, expoziții, povestiri, muzică sau teatru, activități care fac parte din programul inclus în Festivalul Cuvântului 2022. ), organizat de Consiliul Local al orașului Alcalá de Henares, Universitatea din Alcalá și Fundația Generală a Universității din Alcalá.

În plus, Teatro Salón Cervantes a oferit ieri, duminică, 24 aprilie, Concertul Simfoniei a III-a de Brahms, precum și poemul simfonic Hamlet , de Liszt, care a fost interpretat de Orchestra City of Alcalá. Spectacolul a oferit un portret psihologic al eroului omonim al lui William Shakespeare, Hamlet.

Brahms avea 50 ani când și-a scris Simfonia a treia, cea mai scurtă dintre cele patru scrise. de el, dar cel mai compact. Publicul a ocupat locurile Teatrului Salón Cervantes, la care a participat și consilierul pentru Cultură, María Aranguren.

Sursa: Orașul din Alcalá a interpretat ieri Simfonia a treia a lui Brahms într-un Teatro Salón Cervantes cu capacitate maximă