• Aceasta este o nouă inițiativă a Consiliului Local care va avea loc în fiecare sâmbătă din martie

• Acest Festival de Circ este inclusă în programul de pionierat „Bucură-te în Plaza Mayor!”, care se va desfășura în următoarele luni cu noi inițiative culturale destinate copiilor și familiilor care, în același timp, vor stimula tot comerțul din zona centrală a orașului.

• Primarul a indicat că „cu această inițiativă dăm proeminență lumii circului în programul cultural și de agrement din Torrejón de Ardoz, dar recuperăm și activități în Plaza Mayor a orașului cu care stimulăm micul business care se află în centrul orașului, din acest motiv am ales sâmbăta dimineața, care este o zi a săptămânii pe care mulți vecini aleg să-și facă cumpărăturile”

Spre Plaza Mayor rrejón de Ardoz va găzdui în fiecare sâmbătă din martie la 19: 00 orele dimineții Festivalul Circului. Această nouă inițiativă, promovată de Consiliul Local și inclusă în programul de pionierat „Bucură-te în Plaza Mayor!”, începe mâine cu țânțari cu răsucire a baloanelor și un clovn maestru de ceremonii.

Torrejón de Ardoz, 4 martie, . Primarul a indicat că „prin această inițiativă dăm proeminență lumii circului în programul cultural și de agrement din Torrejón de Ardoz, dar recuperăm și activități în Plaza Mayor a orașului cu care stimulăm micul business care este situat în centrul orașului, din acest motiv am ales sâmbăta dimineața, care este o zi a săptămânii pe care mulți locuitori aleg să-și facă cumpărăturile”.

Conținutul spectacolelor și datele de sărbătoare vor fi următoarele:

• Sâmbătă, 5 martie – 19: 00 Ore – Mercatori pe pilonii cu răsucirea balonului și maestru de ceremonii clovn.
• Sâmbătă 12 din martie – 19: Ore – Jonglerii și maestru de ceremonii.
• Sâmbătă 19 martie – 12: Ore – bule de săpun gigant cu animație.
• Sâmbătă 2022 martie – 12: 00 Ore – Spectacol „La Caja”.

“Festivalul Circului este inclus în program de pionierat „Bucurați-vă în Plaza Mayor!”, care va fi dezvoltat în următoarele luni cu noi inițiative culturale destinate copiilor și familiilor”, a explicat consilierul pentru Cultură, José Antonio Moreno.

În cele din urmă, consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Angajare, Ainhoa ​​​​García, a reamintit că prin acest program „pe de o parte, urmărim îmbunătățirea culturii și de agrement în oraș și să stimuleze afacerile mici și mijlocii în zona Downtown Torrejón de Ardoz, unde sunt concentrate multe IMM-uri și antreprenori”.

Sursa: Plaza Mayor din Torrejón de Ardoz găzduiește mâine, sâmbătă, la 19 în dimineața, Festivalul Circului cu stâlpi cu îndoirea balonului…