Cetatenii europeni au dreptul sa intre si sa se stabileasca pe teritoriul Spaniei fara sa aiba nevoie de viza, dar trebuie sa indeplineasca o serie de conditii daca sederea este mai lunga de 3 luni.

Rezidenta temporara in Spania
In aceasta situatie se afla cetatenii straini carora li s-a autorizat sederea in Spania pe o perioada cuprinsa intre 90 de zile si 5 ani.

Rezidenta permanenta in Spania
O pot solicita cetatenii straini carora li s-a permis sa locuiasca in Spania pe termen nelimitat. Rezidenta permanenta se obtine dupa demonstrarea sederii legale si neIntrerupte pe teritoriul spaniol timp de 5 ani.

{loadposition related}{loadposition publi-in-article}{jathumbnail off}

 


Esta página se puede leer también en: Spaniolă