#Torrejon – • Obiectivul acestor noi sensuri giratorii este de a îmbunătăți mobilitatea și fluxul de trafic. Pentru a îmbunătăți siguranța la aceste intersecții, toate noile sensuri giratorii sunt adăugate benzi de viteză.

• Primele 2 sensuri giratorii, deja finalizate, sunt în cartierele Mancha Amarilla (C/Reino Unido cu C/ Francia) și în Soto Henares (C/Joan Miró cu Salvador Dalí)

• Cele 2 sensuri giratorii care sunt in constructie sunt situate la intersectia Avenida Virgen de Loreto cu Virgen de la Paz si C/ Londres, iar acestea vor avea semnale luminoase de ultima generatie cu sisteme de activare a senzorilor pentru nevazatori.

• În sfârșit, vor începe imediat lucrările la sensurile giratorii situate în cartierul Zarzuela, la intersecția bulevardei Descubrimientos cu Cristobal Colón, și al treilea situat pe bulevardul Virgen de Loreto la intersecția cu strada Viñas.

• Noile sensuri giratorii vor fi ale așa-numitei „borduri montabile”, similare celor care există deja în alte zone ale orașului. Lucrările ce urmează a fi realizate includ noi puncte de iluminat, trotuare, semnalizare, mobilier, treceri de pietoni și îndepărtarea barierelor arhitecturale.
Torrejón de Ardoz va avea 6 sensuri giratorii noi, 2 deja terminate, 2 in constructie si 2 incepand imediat. Obiectivul acestor lucrări este îmbunătățirea mobilității și fluidității traficului. Pentru a îmbunătăți siguranța la aceste intersecții, toate noile sensuri giratorii sunt adăugate benzi de viteză. Primele 2 sensuri giratorii, acum finalizate, sunt în cartierele Mancha Amarilla (C/Reino Unido cu C/ Francia) și în Soto Henares (C/Joan Miró cu Salvador Dalí).

Torrejón de Ardoz, 7 martie 2023. Primele 2 sensuri giratorii, deja finalizate, sunt în cartierele Mancha Amarilla (C/Reino Unido cu C/ Francia) și în Soto Henares (C/Joan Miró cu Salvador Dalí).

Cele 2 sensuri giratorii care sunt in constructie se afla la intersectia Avenida Virgen de Loreto cu Virgen de la Paz si C/ Londres, iar acestea vor avea semnale luminoase de ultima generatie cu sisteme actionate cu senzori pentru nevazatori.

În sfârșit, vor începe imediat lucrările la sensurile giratorii situate în cartierul Zarzuela, la intersecția bulevardei Descubrimientos cu Cristobal Colón, și al treilea situat pe bulevardul Virgen de Loreto la intersecția cu strada Viñas.

Noile sensuri giratorii vor fi ale așa-numitei „borduri montabile”, similare celor care există deja în alte zone ale orașului. Lucrările ce urmează a fi realizate includ noi puncte de iluminat, trotuare, semnalizare, mobilier, treceri de pietoni și îndepărtarea barierelor arhitecturale.

Primarul a subliniat că „am demarat lucrările pentru construirea de noi sensuri giratorii sau cu scopul de a îmbunătăți mobilitatea și fluxul de trafic pe acest drum important din orașul nostru, precum și creșterea siguranței pietonilor”.

Valeriano Díaz a explicat „Vreau să le cer scuze vecinilor pentru neplăcerile pe care le poate cauza această lucrare, deși sunt sigur că vor îmbunătăți semnificativ traficul, siguranța rutieră și calitatea vieții locuitorilor și profit de ocazie. să vă mulțumim pentru colaborarea și înțelegerea tuturor în îmbunătățirea orașului nostru”.

Sursa: Torrejón de Ardoz va avea 6 noi sensuri giratorii, 2 deja finalizate, 2 in constructie si 2 incepand imediat