#Torrejon – • În cursul lunii august și pe 1 și 2 septembrie, proiecțiile vor avea loc la ora 22:00 în Plaza de Toros cu intrare liberă.

• Vineri, 18 august, Summer Cinema va continua cu filmul „Aladdin”, în adaptarea din 2019 cu actori live a acestui clasic animat Disney. Aladdin este un hoț mărunt care se îndrăgostește de fiica sultanului, Prințesa Jasmine. Pentru a o cuceri, el va accepta o provocare de la Jafar. Aladdin va trebui să intre într-o peșteră din mijlocul deșertului și să obțină o lampă magică care conține Geniul care se va ocupa să-i îndeplinească toate dorințele.

• Pe de altă parte, sâmbătă, 19 august, sosește „Encanto”, care spune povestea Madrigalilor, o familie extraordinară care trăiește ascunsă în munții Columbiei. Toți membrii familiei au puteri extraordinare, cu excepția Mirabelului, deși nimeni nu știe de ce. Dar când descoperă că magia care îi înconjoară este în pericol, Mirabel decide că ea, singura fără puteri magice, ar putea fi ultima speranță de a-și salva familia excepțională.

• În acest fel, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă rezidenților săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania, adăugând la Spectacolul Fântânilor, spectacolele din Parcul Europa, Zilele Speciale în parcurile tematice sau municipale. piscine, printre altele, care alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat

Vineri, 18 august, Summer Cinema va continua cu filmul „Aladdin”, în adaptarea din 2019 cu actori adevărați a acestui clasic animat Disney. Aladdin este un hoț mărunt care se îndrăgostește de fiica sultanului, Prințesa Jasmine. Pentru a o cuceri, el va accepta o provocare de la Jafar. Aladdin va trebui să intre într-o peșteră din mijlocul deșertului și să obțină o lampă magică care conține Geniul care se va ocupa să-i îndeplinească toate dorințele.

Torrejón de Ardoz, 16 august 2023. Pe de altă parte, sâmbătă, 19 august, sosește „Encanto”, care spune povestea Madrigalilor, o familie extraordinară care trăiește ascunsă în munții Columbiei. Toți membrii familiei au puteri extraordinare, cu excepția Mirabelului, deși nimeni nu știe de ce. Dar când descoperă că magia care îi înconjoară este în pericol, Mirabel decide că ea, singura fără puteri magice, ar putea fi ultima speranță de a-și salva familia excepțională.

Proiecțiile au loc vineri și sâmbătă din această lună de august, iar pe 1 și 2 septembrie la ora 22:00, în Plaza de Toros cu intrare liberă. Vineri filmele sunt destinate unui public mai adult, iar sâmbăta filmele vor fi dedicate unui public mai copilăresc și mai familial.

Este una dintre întâlnirile la care participă mai mulți vecini. Nu este nimic mai estival în Torrejón decât să bei un sandviș și o băutură răcoritoare, savurând unul dintre cele mai recente filme de succes. Pentru aceasta, Plaza de Toros este plină de vedetele artei a șaptea cu un program selectat pentru toate gusturile și vârstele. Toți cei care doresc pot participa până la limita maximă.

În acest fel, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă rezidenților săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania, alăturându-se Spectacolului Fuente, spectacolelor din Parcul Europa, Zilelor Speciale în parcurile tematice sau piscinele municipale. , printre altele, care alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat.

PROGRAMUL DE CINEMA DE VARĂ RĂMÂNĂ:

 VINERI 18 AUGUST: ALADDIN.
 SÂMBĂTĂ 19 AUGUST: FERMEC.
 VINERI 25 AUGUST: REGELE LEUL.
 SÂMBĂTĂ 26 AUGUST: RAYA ȘI ULTIMUL DRAGON.
 VINERI, 1 SEPTEMBRIE: PARINTE NU ESTE MAI MULT DE UN 3.
 SÂMBĂTĂ, 2 SEPTEMBRIE: ANUL LUMIN.

Sursa: Cinematograful de vară continuă în acest weekend cu „Aladdin”, vineri, 18, și „Encanto”, sâmbătă, 19 august.