#Torrejon – • Este situat pe bulevardul Premios Nobel nr. 23, în Oasiz Madrid și are program de lucru de luni până joi de la 15:00 până la douăsprezece noaptea, vineri de la 15:00 până la una dimineața, sâmbăta de la 1:00. 00 p.m. la unu dimineața și duminica de la 1:00 p.m. la douăsprezece noaptea

• Un spațiu de distracție spectaculos pentru toate vârstele, cu o mare varietate de jocuri și activități, inclusiv karting, bowling, laser tag, karaoke, aparate arcade, biliard și o zonă de bar. În plus, sărbătoresc toate tipurile de evenimente, precum zilele de naștere ale copiilor și adulților, petrecerile burlacilor sau evenimentele de afaceri. Toate acestea, într-un spațiu de 5.500 de metri pătrați în care râsul și distracția sunt garantate.
Lumea distracției s-a adunat într-un singur loc. „Parcul de viteză”, situat în Oaziul din Torrejón de Ardoz, are doi ani. Un spațiu care în 2023 a fost premiat de Asociația Spaniolă a Centrelor Comerciale și Parcurilor drept cel mai bun concept de agrement din Spania. Consilierul pentru Urbanism, Locuințe și Tineret, Víctor Miranda, a vizitat ieri, împreună cu unul dintre managerii săi, Julien Schmaus, unitățile sale care au creat 30 de locuri de muncă, majoritatea în Torrejoneros. În acest sens, prezența consilierului Torrejón face parte din sprijinul instituțional oferit de guvernul local diferitelor companii situate în municipiul Torrejón.

Torrejón de Ardoz, 9 februarie 2024. Un spațiu de distracție spectaculos pentru toate vârstele, cu o mare varietate de jocuri și activități care includ karting, bowling, laser tag, karaoke, aparate de arcade, biliard și o zonă de bar. În plus, sărbătoresc toate tipurile de evenimente, precum zilele de naștere ale copiilor și adulților, petrecerile burlacilor sau evenimentele de afaceri. Toate acestea, într-un spațiu de 5.500 de metri pătrați în care râsul și distracția sunt garantate.

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și-a felicitat managerii „pentru lansarea acestui mare spațiu de agrement și vreau să vă mulțumesc pentru că ați ales Torrejón de Ardoz pentru primul dumneavoastră proiect în Spania pe care îl extindeți în prezent în alte orașe, cum ar fi Madrid, Sevilla, Valencia sau Barcelona. Vă doresc în continuare tot norocul din lume, întrucât de la Consiliul Local dorim să susținem și să susținem aceste inițiative, care contribuie la crearea de locuri de muncă și la generarea de bogăție în oraș.”

Sursa: „Speed ​​​​Park”, premiat drept cel mai bun concept de agrement din Spania, sărbătorește doi ani de viață în Oaziul din Torrejón de Ardoz, oferind…