• Jucători din echipa Torrejón de Ardoz, Movistar Inter, Pol Pacheco, Raya și Raúl Gómez

• Finalissima este o competiție organizată de Conmebol și UEFA și disputată de cele două finaliste ale Campionatului European și cele două ale Copa America. La această primă ediție, Spania a participat deoarece Rusia este sancționată pentru invadarea Ucrainei
Portarul de futsal din Torrejon, Jesús Herrero, a fost vicecampion la Finalissima, turneul la echipele naționale desfășurat a jucat la Buenos Aires (Argentina) între zilele 18 și 18 în această lună și care a avut participarea, pe lângă Spania și echipa gazdă, a Portugaliei și Paraguayului. Echipa Spaniei a pierdut în finală cu Portugalia la penalty-uri după ce meciul s-a încheiat cu 1-1. Printre jucătorii din Spania, pe lângă Jesús Herrero, s-au numărat și jucătorii de la echipa Torrejón de Ardoz, Movistar Inter, Pol Pacheco, Raya și Raúl Gómez. Torrejon de Ardoz, 20 septembrie . Finalissima este o competiție organizată de Conmebol și UEFA și disputată de cele două finaliste ale Campionatului European și cele două ale Copa America. La această primă ediție, Spania a participat deoarece Rusia este sancționată pentru invadarea Ucrainei. În semifinale, Spania a învins Argentina cu 3-0, în timp ce Portugalia a câștigat cu 2-1 împotriva Paraguay. În finala, disputată ieri, duminică, jucătorii conduși de Fede Vidal au ajuns să fie învinși la loviturile de departajare, după ce meciul s-a încheiat cu 1-1 pe tabela de marcaj.

„În ciuda înfrângerii, atât tu, Jesús Herrero, cât și ceilalți jucători din echipa națională ați avut un turneu grozav, arătând că Spania este încă o putere a futsal și ați cedat doar la loviturile de departajare împotriva actualului campion european și mondial”, a spus primarul, Ignacio Vázquez. La rândul său, consilierul pentru Sport și Mobilitate, José Miguel Martín Criado, a adăugat că „Sper să mențineți în continuare nivelul înalt pe care l-ați arătat în acest turneu, astfel încât antrenorul să continue să conteze pe dvs. următoarele angajamente internaționale și că ne putem lăuda în continuare în Torrejón de Ardoz cu sportivi de categorie ca tine”.

Sursa: Portarul de futsal din Torrejon, Jesús Herrero, vicecampionul cu echipa spaniolă la turneul Finalissima