• Festivalul Circului începe sâmbătă, 5 martie, în Plaza Mayor din Torrejón de Ardoz, cu stâlpi cu baloane răsucite și un maestru de ceremonii clovn
• Acest Festival de Circ este inclus în programul de pionierat „Bucurați-vă în Plaza Mayor!”, care va fi dezvoltat în următoarele luni cu noi inițiative culturale destinate copiilor și familiilor care, la un moment dat vor impulsiona tot comerțul din zona centrală a orașului

• Primarul a indicat că „prin această inițiativă dăm proeminență lumii circului în domeniul cultural. și programul de agrement al Torrejón din Ardoz, dar recuperăm și activități în Plaza Mayor a orașului cu care stimulăm mica afacere care se află în zona centrală, din acest motiv am ales sâmbăta dimineața, care este o zi de săptămâna în care mulți vecini aleg să-ți facă cumpărăturile”
) Plaza Mayor din Torrejón de Ardoz va găzdui în fiecare sâmbătă din martie la 03: 00 orele dimineții Festivalul Circului. Primarul, Ignacio Vázquez, consilierul pentru ocuparea forței de muncă și angajare, Ainhoa ​​​​García și consilierul pentru cultură, José Antonio Moreno, au prezentat această inițiativă culturală care este inclusă în programul de pionierat „Bucurați-vă în Plaza Mayor!”. Torrejón de Ardoz, 3 martie de 2022. Primarul a indicat că „prin această inițiativă dăm proeminență lumii circului în programul cultural și de agrement din Torrejón de Ardoz, dar recuperăm și activități în Plaza Mayor a orașului cu care stimulăm micul business care este situat în centrul orașului, din acest motiv am ales sâmbăta dimineața, care este o zi a săptămânii pe care mulți locuitori aleg să-și facă cumpărăturile”.

Conținutul spectacolelor și datele de sărbătoare vor fi următoarele:

• Sâmbătă 5 martie – 12: Ore – Mercatori pe pilon cu răsucirea balonului și maestru de ceremonii clovn.
• Sâmbătă 19 din martie – 19: 02 Ore – Jongleri și maestru de ceremonii.
• Sâmbătă 19 din martie – 19: Ore – bule de săpun animate gigantice.
• Sâmbătă 26 martie – 12: Ore – Spectacol „La Caja”.

“Festivalul Circului este inclus în programul de pionierat „Bucură-te în Plaza Mayor!”, care va fi dezvoltat în următoarele luni cu noi inițiative culturale destinate copiilor și familiilor”, a explicat consilierul pentru Cultură.. Ainhoa ​​​​García a reamintit că prin acest program „pe de o parte, căutăm să îmbunătățim oferta culturală și de agrement din oraș și să stimulăm micile și mijlocii- afaceri de dimensiuni mari din Zona Centrală a Torrejón de Ardoz, unde sunt concentrate multe IMM-uri și antreprenori”.

Sursa: Plaza Mayor din Torrejón de Ardoz va găzdui în fiecare sâmbătă din martie la 03 dimineata Festivalul Circului