#Torrejon – • În această nouă ediție, inițiativa a doborât toate recordurile de participare cu aproape 95.000 de băuturi servite în cele 57 de unități participante

• Pe locul doi s-a clasat Asador Polis, cu „La skewer Polis”, iar pe locul trei, La Bahía cu creația sa „Carrillera a la Bahía”. În plus, între toți clienții care și-au completat informațiile despre traseul care a fost în toate locațiile participante au fost tombole și cinci cadouri. Premiul I pentru o excursie de weekend pentru două persoane a revenit lui Juan Carlos Calvo Saldaña. Premiul al doilea al unei cine de până la maximum 100 de euro la oricare dintre unitățile participante a revenit lui Javier Campiñez González. În cele din urmă, au fost distribuite încă trei premii pentru un lot de produse Estrella Galicia, care au fost câștigate de Jorge García Gutiérrez, Judith Rodríguez Salazar și Nuria del Monte Gil.

• Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, a mulțumit Estrella Galicia pentru sponsorizarea Traseului Tapei și colaborarea cu Asociația Comercianților din Zona Centrală și UNICEM
La Terraza del Zoco a fost câștigătoarea celei de-a 14-a ediții a Rutei Tapei „Torrejón se DesTapa”, care a avut loc în perioada 21-24 septembrie. Clienții care au participat la alegerea celei mai bune tapas au decis că „Migas infieles” este tapa câștigătoare din acest an, iar proprietarii săi se vor bucura de o excursie în Galicia pentru două persoane, unde vor vizita fabrica fabricii de bere și muzeul Mega Star of Galicia. Pe locul doi s-a clasat Asador Polis, cu „La skewer Polis”, iar pe locul trei, La Bahía cu creația sa „Carrillera a la Bahía”. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, însoțit de reprezentanții Estrella Galicia, a anunțat în această dimineață câștigătorii celei mai recente ediții a acestei inițiative care, cu această ocazie, a doborât toate recordurile de participare cu aproape 95.000 de băuturi servite în cele 57 de unități participante.

Torrejón de Ardoz, 14 noiembrie 2023. Persoanele care au participat la alegerea celei mai bune etape au trebuit să evalueze cea mai bună creație sub criteriile de prezență, calitate, elaborare, originalitate și cantitate. Astfel, prin vot popular a fost aleasă cea mai bună coperta din acest an.

În plus, între toți clienții care și-au completat informațiile despre traseul care a fost în toate locațiile participante au fost tombole și cinci cadouri. Premiul I pentru o excursie de weekend pentru două persoane a revenit lui Juan Carlos Calvo Saldaña. Premiul al doilea al unei cine de până la maximum 100 de euro la oricare dintre unitățile participante a revenit lui Javier Campiñez González. În cele din urmă, au fost distribuite încă trei premii pentru un lot de produse Estrella Galicia, care au fost câștigate de Jorge García Gutiérrez, Judith Rodríguez Salazar și Nuria del Monte Gil.

Traseul Tapei „Torrejón se DesTapa” este un mare succes în rândul locuitorilor municipiului și al vizitatorilor. Dovadă în acest sens sunt miile de băuturi servite în zilele cât durează evenimentul. „An de an, participarea localnicilor și a consumatorilor este depășită. Acest 2023 cu 57 de unități și 95.000 de băuturi servite, cifre record datorită îmbinării reușite a bucătăriei bune, a muncii bune a hotelierilor și a atmosferei imbatabile. Toate acestea la prețuri foarte accesibile”, a indicat primarul, Alejandro Navarro Prieto.

Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, a mulțumit Estrella Galicia pentru sponsorizarea Traseului Tapa și colaborarea cu Asociația Comercianților din Zona Centrală și UICEM.

În acest sens, fiecare dintre participanți a creat un capac de bucătărie special conceput pentru participarea lor la traseu. Astfel, în acele zile, Torrejón de Ardoz a devenit un mare festival al aromelor în care se puteau gusta tot felul de creații, de la cele mai tradiționale tapas până la cele mai inovatoare și avangardiste însoțite de o sticlă de bere la 2,50 euro. daca a fost comandat cu vin sau bautura racoritoare la 3 euro; sau gustă doar tapa pentru 1,50 euro. Sponsorul traseului Tapa a fost Estrella Galicia.

„A fost o plăcere să sărbătorim din nou această Rută Tapa, care este, fără îndoială, unul dintre marile noastre pariuri de a promova industria excelentă a ospitalității din orașul nostru și, odată cu aceasta, continui să-mi aplic angajamentul de a promova Torrejón ca oraș al Destinație turistică de modă”, a indicat consilierul Torrejonero, care a mai adăugat că „acest Rută Tapa nu ar fi un succes fără participarea și dăruirea barurilor și restaurantelor participante care vor oferi clienților lor tot ce este mai bun din bucătăria lor cu creații culinare delicioase și originale. .”

Cu toate acestea, a continuat primul primar, „este pusă în valoare și munca depusă de multe afaceri din orașul nostru dedicate sectorului ospitalității și care angajează sute de oameni și care pentru această inițiativă au oferit clienților ce e mai bun din bucătăriile lor, cu creații culinare delicioase și originale, care sunt o mostră a ceea ce oferă în fiecare zi a anului în incinta lor.”

În cele din urmă, Alejandro Navarro Prieto a mulțumit Terraza del Zoco „pentru că a fost gazda noastră la acest eveniment și i-a felicitat pentru tapa câștigătoare, precum și pentru toți vecinii care au concurat și restul localurilor participante. Și nu vreau să o uit pe Estrella Galicia, căreia îi mulțumim pentru sponsorizarea acestui eveniment care ne este atât de drag și care este deja o dată marcată în calendarul nostru.”

Sursa: „Migas Infieles” de la Terraza del Zoco, tapa câștigătoare a Rutei XIV Tapa „Torrejón se DesTapa”