#Torrejon –

• Având în vedere prognoza de ploaie pentru vineri după-amiază, Consiliul Local a fost nevoit să mute o parte din programare pe mâine, sâmbătă, pentru ca Torrejoneros să se bucure de ea.

• Carnavalurile din Torrejón aduc multă distracție și vor începe în Plaza Mayor mâine, sâmbătă, 10 februarie, evidențiind la ora 12:00 tradiționalul Concurs de costume pentru copii și Parada uriașilor de carnaval. Vor fi premii pentru câștigătorii locului I care pot fi schimbate cu rechizite și cadouri școlare.

• Sâmbătă după-amiază Plaza Mayor va avea Discoguachi de la 17:00 la 18:20, iar de la această oră cei mici se vor putea bucura de Parcurile pentru Copii.

• În plus, de la ora 18.00 va avea loc cel mai important eveniment al Carnavalului Torrejón de Ardoz cu Marea Paradă a Costumelor, un spectacol senzațional pe străzile orașului cu ritmuri de carnaval. Acesta va începe din Bulevardul Constitución (intersecția Carretera Loeches) și strada Pesquera pentru a se termina în Plaza Mayor. El Pulpo va cânta acolo la 20:00 cu energia și bucuria care îl caracterizează. La ora 21:00 va avea loc ceremonia de decernare a premiilor pentru Marea Paradă a Costumelor, urmată de spectacolul lui El Pulpo.

• Mâine, sâmbătă, vă vom comunica cum decurg activitățile de duminică, în funcție de prognoza de ploaie.

Torrejón de Ardoz, 9 februarie 2024

Sursa: Mâine, sâmbătă, zi mare a Carnavalului Torrejón de Ardoz cu Marea Paradă a Costumelor, El Pulpo, Discoguachi, Inf…