#Torrejon – • Sportivii vor putea face un traseu de cinci sau zece kilometri și va exista o distanță de un kilometru pentru participarea familiilor.

• Înscrierile se pot face la http://carrerasolidariadetorrejon.blogspot.com.es la link-ul: REGISTRATIONS DEPORTICKET.COM, până astăzi, 6 octombrie, ora 20.00, și personal la Hotel Aída de la 17.00 până la 8.00. :00 p.m. :00 ore

• Încasările din această ediție vor fi direcționate către prevenirea ilegală a traficului de ființe umane în satele din Kandhamal (India), într-o zonă clasificată drept nesiguranță alimentară gravă, locuită de cei mai vulnerabili oameni din această țară, cei fără castă care trăiesc în sărăcie extremă. și care își câștigă existența datorită agriculturii de subzistență bazată pe culegerea fructelor de pădure. Acest proiect are ca scop eradicarea problemei grave a traficului de persoane
Fugi pentru a colabora cu o cauză bună. Aceasta este premisa principală a Cursei de Solidaritate Manos Unidas, care anul acesta ajunge la a unsprezecea ediție, sub motto-ul „Oprirea inegalității este în mâinile tale”. Inițiativa va avea loc mâine, sâmbătă, 7 octombrie, la Parcul de Agrement și constă în două probe. Unul la categoria absolută în care alergătorii vor parcurge un traseu de cinci sau zece kilometri, cu începere de la ora 11:00, iar altul pentru cei mici și familii de 1 kilometru distanță, care va începe la ora 10:00: 30. ore.

Torrejón de Ardoz, 6 octombrie 2023. Înscrierile se pot face la http://carrerasolidariadetorrejon.blogspot.com.es la link-ul: REGISTRATIONS DEPORTICKET.COM, până astăzi, 6 octombrie, ora 20.00 și în persoană la Hotel Aída de la 5:00 p.m. la 8:00 p.m.

„Vreau să vă spun că voi participa la această cursă. Cu prezența mea dorim să susținem această inițiativă care anul acesta va aloca încasările obținute în această ediție pentru prevenirea ilegală a traficului de persoane în satele din Kandhamal (India), într-o zonă clasificată ca insecuritate alimentară gravă, locuită de cele mai vulnerabile persoane. în această țară, cei fără castă care trăiesc în sărăcie extremă și care își câștigă existența datorită agriculturii de subzistență bazată pe culegerea de fructe de pădure. Acest proiect are ca scop eradicarea problemei grave a traficului de persoane”, a declarat primarul, Alejandro Navarro Prieto.

De asemenea, primul primar a felicitat, încă o dată, „Manos Unidas, Episcopia de Alcalá de Henares, sponsorii, părintele Víctor și toți voluntarii Manos Unidas pentru munca pe care o desfășoară și îi invit pe toți Torrejonerosi să se alăture acestei partide de solidaritate. , unde toată lumea poate participa, deoarece există trasee adaptate fiecărei condiții fizice și vârste. Sper că încă un an, numărul de participanți va crește și că ne vom bucura din nou de o zi ideală pentru a ne bucura alături de familie și prieteni.”

Sursa: Mâine, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 10.30, va avea loc în Parcul de Agrement Cursa de Solidaritate a XI-a Manos Unidas, pentru…