#Torrejon – • Programările vor avea loc astăzi, vineri, 17, și mâine, sâmbătă, 18 noiembrie, la ora 20:00 și duminică, 19 noiembrie, la ora 19:00.

• Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, de joi până duminică de la 18:00 la 20:00 și sâmbăta și duminica tot de la 12:00 la 14:00 și cu două ore înainte de fiecare spectacol. Tot prin portalul web giglon.com În plus, rezervările se pot face sunând la numărul 91 677 22 35, de joi până duminică de la 16:00 la 18:00 și prin e-mail: Teatrojmroderoreservaentradas@gmail.com (douăzeci și prima zile de fiecare trimestru).

• Programarea Teatrului Municipal José María Rodero va continua și astăzi, vineri, 17 noiembrie, cu „Apă, zahăr și lichior”, de la Asociația Prietenii Zarzuelai din Torrejón. Acest spectacol face parte din inițiativa „Vineri sunt ale noastre”

• De asemenea, mâine, sâmbătă, 18 noiembrie, va fi rândul „Iubitul Spaniei”. Cântărețul basc de renume internațional, Luis Mariano se află în Spania, filmând Imperial Violets. După enormul succes al lui El Sueño de Andalucía, el și Carmen Sevilla joacă din nou într-un film muzical. Între cei doi există o prietenie îndrăzneață despre care amândoi știu că nu poate deveni dragoste, având în vedere preferințele sexuale evidente ale cântăreței. Dar Luis este dispus să pună capăt bârfelor și să-i ceară actriței să se căsătorească cu el. În spatele acestei decizii se află dorința lui Luis ca părinții săi exilați să se poată întoarce în Spania, dar actrița, deși promite că îl va ajuta, refuză să participe la o căsătorie de conveniență. Pe 18 iulie, Franco își va ține petrecerea tradițională la La Granja. Va fi acesta momentul perfect pentru ca Luis să-și atingă obiectivul?

• La fel, duminică, 19 noiembrie, sosește „Yerma”, unul dintre spectacolele care susțin cea de-a XXVI-a ediție a Concursului Național de Teatru pentru Regizori de Scena din Orașul Torrejón de Ardoz și în afara concursului. María Goiricelaya, câștigătoarea MAX 2023, a dorit să revină la acel personaj pentru, mai mult decât să adapteze textul, să creeze o lucrare cu totul nouă. Pentru că, deși are același titlu, în realitate păstrează doar spiritul și ideea germinativă a lui Lorca, dar nu un singur cuvânt din libretul său. Soțul ei, un om de afaceri de succes. Sora lui, o femeie copleșită de viață. Mama ei, acea persoană care nu a îmbrățișat-o niciodată. Și fostul ei, cineva cu care să fie mamă, era o posibilitate. Acesta este decorul acestei „Yerma”, care conține cuvintele tuturor acelor femei care se confruntă astăzi cu imposibilitatea de a avea copii.

• Programarea completă poate fi văzută la următorul link: http://www.teatrojmrodero.es/programacion.php
În acest weekend, programarea Teatrului Municipal José María Rodero continuă cu trei spectacole grozave. Astfel, astăzi, vineri, 17 noiembrie, Asociația Prietenii Zarzelei din Torrejón va prezenta „Agua, azucarillos y aguardiente”, spectacol care face parte din inițiativa „Vineri sunt ale noastre”.

Torrejón de Ardoz, 17 noiembrie 2023. În plus, mâine, sâmbătă, 18 noiembrie, va fi rândul „Iubitul Spaniei”. Cântărețul basc de renume internațional, Luis Mariano se află în Spania, filmând Imperial Violets. După enormul succes al lui El Sueño de Andalucía, el și Carmen Sevilla joacă din nou într-un film muzical. Între cei doi există o prietenie îndrăzneață despre care amândoi știu că nu poate deveni dragoste, având în vedere preferințele sexuale evidente ale cântăreței. Dar Luis este dispus să pună capăt bârfelor și să-i ceară actriței să se căsătorească cu el. În spatele acestei decizii se află dorința lui Luis ca părinții săi exilați să se poată întoarce în Spania, dar actrița, deși promite că îl va ajuta, refuză să participe la o căsătorie de conveniență. Pe 18 iulie, Franco își va ține petrecerea tradițională la La Granja. Va fi acesta momentul perfect pentru ca Luis să-și atingă obiectivul?

La fel, duminică, 19 noiembrie, sosește „Yerma”, unul dintre spectacolele care susțin cea de-a XXVI-a ediție a Concursului Național de Teatru pentru Regizori de Scenă al orașului Torrejón de Ardoz și în afara concursului. María Goiricelaya, câștigătoarea MAX 2023, a dorit să revină la acel personaj pentru, mai mult decât să adapteze textul, să creeze o lucrare cu totul nouă. Pentru că, deși are același titlu, în realitate păstrează doar spiritul și ideea germinativă a lui Lorca, dar nu un singur cuvânt din libretul său. Soțul ei, un om de afaceri de succes. Sora lui, o femeie copleșită de viață. Mama ei, acea persoană care nu a îmbrățișat-o niciodată. Și fostul ei, cineva cu care să fie mamă, era o posibilitate. Acesta este decorul acestei „Yerma”, care conține cuvintele tuturor acelor femei care se confruntă astăzi cu imposibilitatea de a avea copii.

Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, de joi până duminică de la 18:00 la 20:00 și sâmbăta și duminica tot de la 12:00 la 14:00 și cu două ore înainte de fiecare spectacol. Tot prin portalul web giglon.com În plus, rezervările se pot face sunând la numărul 91 677 22 35, de joi până duminică de la 16:00 la 18:00 și prin e-mail: Teatrojmroderoreservaentradas@gmail.com (douăzeci și prima zile de fiecare trimestru).

Programarea completă poate fi văzută la următorul link: http://www.teatrojmrodero.es/programacion.php.

Sursa: „Apă, zahăr și lichior”, „Iubitul Spaniei” și „Yerma”, în acest weekend, la Teatrul Municipal José María Rodero