#Torrejon – • Zeci de mii de Torrejoneros s-au bucurat de toate activitățile, evidențiind afluxul mare de familii și tineri în lunca Târgului, de lângă lac, unde și-au gustat tortilla, într-una dintre cele mai tradiționale sărbători Torrejon din calendar. Numeroase asociații și toate partidele politice ale orașului au participat și ele la această Zi Tortilla din 5 februarie

• Mii de oameni au participat la distribuția gratuită de tortilla și desert care a avut loc după doi ani în care nu s-a putut face din cauza pandemiei.

• O altă inițiativă care a avut un mare succes a fost spectaculoasa Expoziție a Grupului Canin al Poliției Locale desfășurată în Plaza de Toros care a avut încă un plin istoric și care i-a încântat pe prezenți cu o demonstrație emoționantă și aplaudată susținută de agenți. și câinii lor care au surprins prin originalitatea și calitatea testelor și care au inclus și Unitatea Militară de Urgență și alți polițiști invitați

• De asemenea, trebuie să evidențiem o nouă ediție a Concursului de Tortilla Pepín Fernández care a avut o participare ridicată cu 41 de tortilla, luând premiul I Miguel Ángel Carrasco cu „Tortilla de oxtail añojo”, premiul II a revenit lui Jesús Jorge pentru „Tortilla cu ceapă caramelizată și brânză de capră” și premiul III pentru Juan Luis Mingliore cu „Tortilla de cazón”

• În plus, trebuie să evidențiem și buna primire pe care au avut-o și alte activități, precum Trenul Tortilla, expoziția de vehicule clasice, zona pentru copii cu locuri de joacă, un circuit de biciclete și mini-karturi pentru copii, un minigolf, ateliere pentru copii, parada Urban Safari cu figuri fantastice distractive, împușcare la țintă, divertisment de la școlile de dans Torrejón de Ardoz, jocuri simultane de șah sau tradiționalul campionat de petanque. De asemenea, a fost posibil să se vadă expoziția municipală „Torrejón Tiene + Futuro” cu 55 de inițiative care proiectează Torrejónul viitorului. Toate activitățile au fost gratuite

• Primarul, Ignacio Vázquez, a reamintit că „am făcut din nou una dintre cele mai multe sărbători Torrejon din calendar, Ziua Tortillei, și am sărbătorit-o duminică, astfel încât mulți mai mulți locuitori să se poată bucura de toate activitățile programate pe care le fac atunci când le fac. este într-o zi a săptămânii, ținând cont că este o festivitate foarte familiară. Astfel, acordul plenar al Consiliului Local din 5 iulie 2017 este îndeplinit pentru promovarea acestei tradiții, propus de Ciudadanos și aprobat de acest partid, PP și PSOE”.

• La rândul său, consilierul pentru Festejos, Alejandro Navarro Prieto, a mulțumit „pentru participare tuturor Torrejonerosi care s-au bucurat de activitățile municipale cu ocazia Zilei Tortilei și ne exprimăm respectul maxim față de acei vecini care au decis să o sărbătorească pe 3. din februarie”
CLICK PE IMAGINE DE SUS PENTRU A VEDE VIDEO

CLICK PE ACEST TEXT PENTRU A VEDE BROSURĂ CU PROGRAMUL COMPLET Activitățile municipale cu ocazia Zilei Tortilei, sărbătorite ieri, duminică, 5 februarie, au doborât încă o dată recordul de participare într-o splendidă zi festivă marcată de vreme bună și o atmosferă de familie deosebită. Zeci de mii de Torrejoneros s-au bucurat de toate activitățile, evidențiind afluxul mare de familii și tineri în lunca Târgului, de lângă lac, unde și-au gustat tortilla, într-una dintre cele mai tradiționale sărbători Torrejon din calendar. Au participat și numeroase asociații și toate partidele politice ale orașului. O altă inițiativă care a avut un mare succes a fost spectaculoasa Expoziție a Grupului Canin al Poliției Locale desfășurată în Plaza de Toros care a avut o altă plenitudine istorică și care i-a încântat pe prezenți cu o demonstrație emoționantă și aplaudată realizată de agenți și ai acestora. câini care au surprins prin originalitatea și calitatea testelor și care au inclus și Unitatea Militară de Urgență și alți Polițiști invitați.

Torrejón de Ardoz, 6 februarie 2023. Mii de oameni au participat la distribuția gratuită de tortilla și desert care a avut loc după doi ani în care nu s-a putut face din cauza pandemiei. De asemenea, este necesar să evidențiem o nouă ediție a Concursului de tortilla Pepín Fernández care a avut o participare ridicată cu 41 de tortilla, luând premiul I Miguel Ángel Carrasco cu „Tortilla de patata con rabo de toro añojo”, premiul II i-a revenit lui Jesús. Jorge pentru „Tortilla cu ceapă caramelizată și brânză de capră” și premiul III pentru Juan Luis Mingliore cu „Tortilla cu câine”.

În plus, trebuie subliniată primirea bună pe care au avut-o și alte activități, precum Trenul Tortilla, expoziția de vehicule clasice, zona pentru copii cu locuri de joacă, un circuit de biciclete și mini-kart pentru copii, un minigolf, ateliere pentru copii, Paradă Urban Safari cu figuri fantastice distractive, împușcături la țintă, divertisment de la școlile de dans Torrejón de Ardoz, jocuri simultane de șah sau tradiționalul campionat de petanque. De asemenea, a fost posibil să se vadă expoziția municipală „Torrejón Tiene + Futuro” cu 55 de inițiative care proiectează Torrejónul viitorului. Toate activitățile au fost gratuite.

Primarul, Ignacio Vázquez, a reamintit că „am făcut din nou una dintre cele mai multe sărbători Torrejon din calendar, Ziua Tortillei, și am sărbătorit-o duminică, astfel încât mulți mai mulți locuitori să se poată bucura de toate activitățile programate care în același timp. timpul faceți-o într-o zi a săptămânii, ținând cont că este o festivitate foarte familiară. Astfel, acordul plenar al Consiliului Local din 5 iulie 2017 de promovare a acestei tradiții, propus de Ciudadanos și aprobat de acest partid, PP și PSOE, este îndeplinit.

La rândul său, consilierul Festejos, Alejandro Navarro Prieto, a mulțumit „colaborarea lor tuturor și fiecăreia dintre entitățile care colaborează la programarea activităților, pentru că fără ele nu ar exista distracție pentru o zi atât de specială și participarea lor. tuturor Torrejonerosi care s-au bucurat de activitățile municipale cu ocazia Zilei Tortilei și ne exprimăm respectul maxim față de acei vecini care au decis să o sărbătorească și pe 3 februarie”.

Rețetă câștigătoare Concurs de tortilla „Pepín Fernández”: omletă de cartofi cu coadă de bou de un an:

• Ingrediente: 4 cartofi, 1 ceapa medie, 6 oua, sare, ulei de masline.

• Umplutură: Tocană de coadă de Añojo în vin roșu într-o tocană tradițională făcută și odihnită cu două zile înainte.

• Decor: ardei roșii și galbeni prăjiți și roșii cherry.

Sursa: Activitățile municipale cu ocazia Zilei Tortilei au doborât încă o dată recordul de participare într-o zi splendidă…