#Madrid –

20 OCTOMBRIE URMĂTOARE SUB MOTTO-UL „SPITALUL ȚI-AȚI DOREA”

Spitalul Universitar Getafe organizează vineri viitoare, 20 octombrie, IV Concurs de Pictură Rapidă „Spitalul Getafe pictează bine”, care are ca scop promovarea relației centrului cu comunitatea, diseminarea valorilor umanizării asistenței medicale și promovează diseminarea culturală. Pacienții și copii utilizatori (până la 12 ani) și minorii (12 – 18 ani) pot participa la concurs, cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de tatăl/mama sau tutorele legal și să-l autorizeze în scris.

Participanții trebuie să vină între orele 10 și 11 a.m. pe 20 octombrie în holul principal al Spitalului pentru a se înregistra. Ulterior, aceștia vor avea la dispoziție două ore (11.00-13.00) pentru a-și picta lucrările într-o zonă delimitată.

Tema lucrării picturale trebuie să se bazeze pe motto-ul „Spitalul pe care ți-ai dori” iar tehnica va fi liberă, nefiind admisă creația digitală (tablete, laptopuri etc.).

Fiecare participant trebuie să vină echipat cu tot materialul de care ar putea avea nevoie pentru a-și dezvolta munca, inclusiv șevalet. Suportul trebuie să fie rigid (pânză, scândură etc.) iar dimensiunile lui nu pot depăși 100 cm pe laturile sale mai lungi și nici nu mai mici de 50 cm pe oricare dintre laturile sale mai scurte.

Inițiativa a fost organizată de Conducerea Spitalului, în colaborare cu Fundația pentru Cercetare Biomedicală.

Juriul Concursului, format din profesioniști din domeniile reprezentative ale Spitalului, va selecta 4 lucrări (2 finaliste și 2 câștigători) care vor fi expuse timp de o săptămână în holul spitalului.

De asemenea, va acorda următoarele premii: câștigător la categoria Copii (până la 12 ani), joc de construcție, și câștigător la categoria Tineret (12 până la 18 ani), căști wireless. Pentru finaliști, la categoria Copii vor primi un joc de construcție iar la Tineret o diplomă.

Mai multe informații și regulamentul concursului.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitar din Getafe celebrează al IV-lea Concurs de Pictură Rapidă pentru Copii și Tineri