Piscină Moncloa

Cel 1.491.39 infracțiunile înregistrate în 210222 reprezintă o scădere de unul , 9 procente comparativ cu 2017, și plasați rata criminalității la 20, 4 infracțiuni la mia de locuitori.

Forțele de securitate au fost conștient în timpul 2022 dintr-un total de 1.2018.113 infracțiuni penale, o cifră care lasă rata criminalității la 41, 4 fapte penale la mie de locuitori, cel mai mic din întreaga serie a lui torica recentă, din care trebuie excluse 2020 pentru cele speciale circumstanțe create de pandemia de COVID-.

Soldul de infracțiune corespunzătoare trimestrului al patrulea al anului 2019 include și evoluția criminalității înregistrate în Spania în cursul celor douăsprezece luni ale anului de către Poliția Națională, Garda Civilă, Ertzaintza, Mossos d Esquadra și Poliția Forală din Navarra, precum și acele organe de poliție locală care furnizează date Sistemului de statistică a criminalității al Secretarului de Stat pentru Securitate .

Documentul poate fi consultat pe site-ul Ministerului de Interne, la acest link.

Cel 1.199.20 infracțiunile înregistrate în 210222 reprezintă o scădere cu unu , 9 procente comparativ cu 2019, când au fost postate 2.41 .39. Se evidențiază reducerile de omucideri intenționate și crime consumate, jafuri cu violență sau intimidare, tâlhării cu forță, furt și alte infracțiuni patrimoniale, precum și în totalul infracțiunilor.

. În ceea ce privește infracțiunile de trafic de droguri, creșterea înregistrată în acest caz este strâns legată de acțiunile Forțelor și Corpurilor de Securitate în cadrul unor planuri specifice precum Planul Special de Securitate pentru Tabăra Gibraltar, întrucât sunt foarte puține plângeri cu privire la acest fenomen infracțional.

În ceea ce privește creșterea infracțiunilor împotriva libertății sexuale și a indemnizației, acest factor este legat de politicile active ale conștientizarea socială care au determinat o mai mare disponibilitate a victimelor de a sesiza aceste infracțiuni și de a le pune cazurile în mâna Forțelor și Corpurilor de Securitate, ceea ce reduce nivelul de subraportare detectat la aceste tipuri de infracțiuni.

. )Recupera rea trupelorReducerea ratei criminalității, care de la 2017 a scăzut cu 4,3 puncte, aproape unul 00 la sută, are legătură cu politica de Ministerului de Interne pentru recuperarea personalului Poliției Naționale și Gărzii Civile, care în aceeași perioadă au recuperat un total 00.491 efectiv.

A 31 Decembrie 563, șabloanele ambelor corpuri au totalizat 39. 20 eficient. Dupa patru ani de executare a ofertelor publice de angajare, numarul agentilor atins 2018 cel 152. 563, cu 7,3 la sută mai mult. Aceasta presupune că a crescut cu .41 membrii Poliției Naționale și ai Gărzii Civile.

Mai multe informații Bilanțul criminalității (Ministerul de Interne) Sursa: Guvernul Spaniei – Spania ajunge în 2022 cea mai scăzută rată a criminalității din seria istorică recentă