Comisia Teritorială de Urbanism a Arcului Mitropolitan din Barcelona, ​​prezidată de Directorul General de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, Agustí Serra, a aprobat în sfârșit astăzi o modificare a planificării Rubí (Vallès occidental) care va face posibilă construirea de locuințe de dotare în întreg municipiul, începând cu două parcele în special. Una dintre ele se află la colțul străzilor Carrasco și Formiguera și Primer de Maig și alta pe Avinguda de Castellbisbal la colțul cu strada Francesc Rovira i Riba.

Cazare provizorie este locuințe cu servicii comune destinate sejururilor temporare ale grupurilor cu nevoi specifice, cum ar fi persoanele în vârstă, tinerii sau persoanele vulnerabile. Clădirile care le găzduiesc au adesea și alte dotări, de sănătate sau de îngrijire, care le completează. Consiliul Local Rubí lucrează la Planul Local de Locuințe, care abordează nevoia de a oferi locuințe la prețuri accesibile populației și indică acest tip de apartament ca una dintre modalitățile de a realiza acest lucru.

) Astfel, amenajarea municipiului este modificată pentru a permite folosirea locuințelor de dotare în toate unitățile publice fără destinație specifică sau atunci când această utilizare este cea sanitară. Cazarea privată poate fi permisă și în facilități private, dar un plan special trebuie procesat în prealabil. Serviciile sociale, culturale, sanitare, sanitare sau administrative care le completează pot fi amplasate la parterul clădirilor în care se construiesc locuințe de dotare

Această utilizare a locuințelor de dotare este deja disponibil.este atribuit la două parcele municipale: unul la colțul străzilor Carrasco și Formiguera și Primer de Maig și altul situat pe Avinguda de Castellbisbal la colțul cu strada Francesc Rovira i Riba.

Sursa: Modificat Rubí plănuiește să permită construirea de locuințe temporare pentru grupurile vulnerabile