Prim-ministrul, Mario Draghi, a avut astăzi o întrevedere cu consilierul pentru securitate națională al Statelor Unite, Jake Sullivan, cu privire la evoluțiile și implicațiile războiului din Ucraina. Draghi și Sullivan au împărtășit condamnarea fermă a agresiunii nejustificate din partea Rusiei și nevoia de a continua să urmărească un răspuns decisiv și unitar la Moscova.
Draghi și Sullivan au convenit, de asemenea, asupra importanței continuării intensificarea contactelor dintre Italia și Statele Unite la toate nivelurile, în lumina relațiilor bilaterale excelente și a legăturii transatlantice

Președintele Consiliului de Miniștri, Mario Draghi, s-a întâlnit astăzi cu consilierul pentru securitate națională al SUA, Jake Sullivan, pentru a discuta despre evoluțiile și implicațiile războiului din Ucraina.
Draghi și Sullivan a condamnat ferm agresiunea nejustificată a Rusiei și a fost de acord cu necesitatea de a continua e să urmărească un răspuns decisiv și unit față de Moscova.
Draghi și Sullivan au convenit, de asemenea, asupra importanței intensificării în continuare a contactelor dintre Italia și Statele Unite la toate nivelurile, în lumina relațiilor bilaterale excelente și a obligaţiunea transatlantică.

Sursa: Președintele Draghi sa întâlnit cu consilierul de securitate al SUA Sullivan