#Catalunia – Președintele în timpul discursului său la Pranzul mobil. Autor: Arnau CarbonellPreședintele Generalității, Pere Aragonès, și-a urat în această după-amiază ca noua ediție a Mobile World Congress (MWC) care începe mâine la Barcelona să fie din nou un „succes” și contribuie la generare „un viitor de prosperitate comună”.

„Viitorul trebuie să fie o conexiune între tehnologie și umanism, între tehnologie și etică, pentru că tot efortul și transformarea pe care le facem trebuie să fie folosite pentru a construi un viitor mai bun și o lume mai dreaptă și mai durabilă”a asigurat Aragonès în timpul prânzului mobil.

Evenimentul, care a avut loc la Barcelona, ​​și la care a participat și consilierul de afaceri și muncă, Roger Torrent, este întâlnirea anuală care dă startul Mobile World Congress Barcelona 2023 și care reunește instituții și companii din sfera digitală locală și națională.

În cadrul discursului său, șeful Executivului a subliniat că„Barcelona și, prin urmare, Catalonia, este capitala digitală a Europei și principala capitală a lumii digitale”cu sute de hub-uri digitale și start-up-uri care continuă să crească zi de zi și „MWC a jucat un rol cheie în această creștere”.

„Catalunia este un tărâm al creativității, talentului și ideilor noi”a evidențiat președintele, care a încurajat oamenii de afaceri și antreprenorii catalani să fie în aceste zile „cei mai buni ambasadori ai Cataloniei din lume, pentru a continua proiectarea acestui viitor de prosperitate împărtășit de toată lumea”.

sursă: Președintele Aragonès cere ca progresul generat de Mobile World Congress să se traducă în „prosperitate împărtășită” pentru întreaga societate