Detașamentul de Pompieri din Generalitati a localizat cadavrul fără viață al unei persoane înecate în râul Segre din municipiul Balaguer, care este în așteptarea identificării.

La 18. 00 ore, Pompierii Generalitati au primit un avertisment ca un tanar a disparut in apa, la cativa 600 metri nord de Podul de Ferro de Balaguer si au inceput un dispozitiv de căutare cu unsprezece echipaje la sol, inclusiv personal subacvatic al GRAE (Grupul de acțiune specială) și un elicopter de sprijin care a zburat pe lungimea tronsonului râului până la apus.

Potrivit primelor relatări, tânărul intrase în apă pentru a ajuta o femeie cu dificultăți și, din motive necunoscute, a dispărut. Femeia a reușit să iasă din apă, care a fost asistată de personalul Sistemului Medical de Urgență (SEM) și a fost externată pe loc.

. viață la aproximativ doi metri și jumătate adâncime lângă locul unde fusese văzut ultima oară. El a fost semnalat în așteptarea lucrărilor judiciare de către unitatea subacvatică a Mossos d’Esquadra, care s-a deplasat la fața locului. Odată finalizate procedurile, cadavrul a fost scos din apă și se așteaptă identificarea lui pentru a se confirma că este vorba de persoana căutată.

La fața locului, Poliția Locală și au funcționat și patru unități SEM cu suport psihologic.

Sursa: Pompierii Generalitati au localizat o persoana inecata in raul Segre, in Balaguer (la Noguera)