Sâmbătă, 1 mai, a fost inaugurat în localitatea covăsneană Chichiş, la jumătatea drumului dintre Sfântu Gheorghe şi Braşov (la doar 18 km de Braşov), un mare parc sportiv şi de distracţii, care se întinde pe o suprafaţă de aproape 160 de hectare. Aici au fost amenajate terenuri de minifotbal, tenis de câmp, volei şi tir cu arcul, iar turiştii pot închiria ATV-uri, bărci şi hidrobiciclete.

Natura Parc“ mai oferă turiştilor circ, echitaţie, luna park, dar şi alte facilităţi şi posibilităţi de petrecere a timpului liber precum fotbalgolf, unic în România, pescuit sportiv, tenis de cîmp şi de picior, echitaţie, tir cu arcul, iar din vară îi vor fi adăugate un ştrand, paintball, rafting, skate parc şi zoo parc.

Accesul se poate face cu maşina pe şoseaua care leagă Braşovul de Sfîntu-Gheorghe, dar şi cu trenul pînă în Halta Chichiş, de unde turiştii vor fi preluaţi de trenuleţul „Natura Parc Expres“. Din Gara Braşov, trenul spre Sfîntu-Gheorghe pleacă la orele 7.55, 11.40 şi 16.10.

Cazarea se poate face în camping şi rulote, corturi indiene sau bungalow-uri. Investitorii susţin că vor oferi aproape o sută de locuri de muncă şi estimează că vor avea între 40.000 şi 50.000 de vizitatori anual.

Mai multe informaţii puteţi obţine de pe site-ul parcului, www.naturaparc.ro.