O femeie de nationalitate romana din Malaga a fost arestata de Politia spaniola sub acuzatia ca isi obliga fiicele sa se prostitueze intr-un bordel din regiune. Doua fete gemene minore erau obligate sa se prostitueze in localuri din partea de est a regiunii Malaga si au fost eliberate de Politie tocmai din mainile mamei lor, care avea putere absoluta asupra lor si isi insusea toti banii incasati de la clientii cu care aveau relatii sexuale, informeaza ElMundo.es.

Fetele au fost aduse initial din Romania de un compatriot si au fost exploatate in bordeluri din Girona, iar mama impartea jumatate din banii, castigati de minore, cu acesta.

Dupa cateva luni petrecute in regiunea Cataluniei, mama celor doua fete le-a dus in Velez (Malaga), unde a continuat sa le oblige sa se prostitueze. De aceasta data le-a luat si documentele de identitate si le-a facut rost de identitati false ca sa le ascunda varsta in cazul controalelor politiei.

Dupa ce a fost arestata mama celor doua fete, MM de 42 de ani, sub acuzatia de trafic de fiinte umane si fals in documente, acestea au fost duse la un centru de minori.