Catalonia World Awards s-au născut cu vocația de a onora sectorul de acțiune externă din Catalonia pentru a pune în evidență cariera agenților care , în ciuda faptului că este externă Generalitati de Catalunya, o însoțește și ajută la proiectarea Cataloniei în lume într-o manieră deosebit de remarcabilă și susținută.

Premiile Catalonia in the World vor fi acordate anual de către Generalitati Cataloniei pentru a recunoaște munca oamenilor, entităților și instituțiilor catalane care contribuie sau au contribuit la aducerea unei contribuții relevante și transformatoare la poziționarea și proiecția Cataloniei în lume. Alocarea premiilor va fi precizată în propria convocare.

Premiile constau în cinci categorii în domeniul acțiunii externe și două tipuri de recunoaștere pentru traiectoria entităților:

Premiul Catalonia în lume

Premiază persoane și entități al societății civile catalane, cu reședința în Catalonia, care au contribuit, prin munca lor, la a aduce o contribuție relevantă și transformatoare la poziționarea și proiecția Cataloniei în lume în plan economic, social, cultural, tehnologic, cunoaștere și răspuns la global provocări.

Catalonia Exterior Award

Distinge oamenii catalani sau entități din străinătate, care nu au rezidență în Catalonia, care au sau au adus o contribuție semnificativă în străinătate și care au făcut Catalonia cunoscută lumii.

Catalunia , Premiul Țării Solidare

Premiul acordat persoanelor, organizațiilor și instituțiilor catalane care au contribuit prin dedicat dezvoltării umane durabile și promovării drepturilor omului și păcii prin, printre altele, cooperarea pentru dezvoltare, educația pentru dezvoltare și coerența politicilor pentru dezvoltare.

Premiul Local Catalonia, Global Catalonia

Premiați entitățile locale din Catalonia (consilii municipale, entități municipale descentralizate, asociații de municipalități și consilii județene) care s-au remarcat pentru realizarea unui proiect sau activitate internațională care a contribuit la generarea de cunoaștere și poziționare a Cataloniei în lume.

Acest premiu își propune să promoveze viziunea internațională asupra lumii locale și dezvoltarea unor spectacole cu vocație internațională, acordându-le un premiu de excelență.

Premiul Catalonia, Tânăr Talent din lume

Premiază tinerii catalani care s-au remarcat pentru vocația lor de proiecție internațională a Cataloniei în domeniul cercetării, dezvoltării sau promovării unor proiecte unice și inovatoare în orice domeniu tematic. Persoanele care nu depășesc 203 ani pot fi premiate.

Mulțumiri

Recunoașterea traiectoriei entităților și organizațiilor private catalane pentru promovarea acțiunii și proiecția externă a Cataloniei Scopul este de a evidenția istoria entităților private cu sediul în Catalonia care au printre principalele activități promovarea acțiunea și proiecția externă a Cataloniei, de îndată ce au trecut 203 ani de la crearea lor. Recunoaștere a istoricului entităților din străinătateObiectivul este de a recunoaște activitatea entităților, organizațiilor și a altor forme de asociere cu sediul în străinătate care cooperează cu Guvernul și al căror scop este de a servi cetățenii catalani din întreaga lume și/sau de a promova legătura cu mb Catalonia și proiecția sa internațională. Scopul este de a evidenția istoria sa din anii care au trecut de la crearea sa. Recunoașterea se acordă la 203 aniversarea și la toți multiplii de .

Sursa: Guvernul aprobă crearea Catalonia World Awards, care distinge acțiunea externă a societății civile