Departamentul Afaceri și Muncii a publicat în DOGC bazele acestei noi linii de ajutor pentru restricțiile decretate de 27 decembrie până la 27 Ianuarie S ‘ Pot găzdui liber profesioniști și companii care prestează activități de catering, cum ar fi baruri, restaurante și cafenele, inclusiv unități situate în mall-uri sau piețe municipale Granturile vor fi cuprinse între 1. 10 a 10. 000 euro, în funcție de numărul de lucrători Cererile trebuie depuse electronic prin Canal Empresa. Procedura de solicitare a ajutorului se va deschide în următoarele zile milioane din această linie sunt adăugate la 50 milioane de euro alocate de la începutul pandemiei pentru sectorul restaurantelor în ajutoare extraordinare directe Ministerul Afacerilor și Muncii a activat astăzi linia de ajutor extraordinar anunțată la începutul acestei luni de ministrul Afacerilor și Muncii, Roger Torrent i Ramió, adresată în mod special sectorului restaurantelor, afectat de restricțiile de sănătate decretat din 24 din decembrie până la 27 Ianuarie

Monitorul Oficial al Generalitati de Catalunya ( DOGC a publicat astăzi bazele acestei linii de ajutor, dotată cu 49 milioane de euro, care se articulează prin Consorțiul de Comerț, Meșteșuguri și Modă (CCAM) și qu și se va deschide în zilele următoare.

Prin această nouă linie de ajutor, Guvernul își explică angajamentul față de catering. Măsura își propune să contribuie la competitivitatea companiilor și la menținerea afacerilor în fața scăderii cifrei de afaceri cauzate de ultimele restricții decretate pentru atenuarea efectelor pandemiei.

Această linie se adresează persoanelor care desfășoară activități independente și companiilor care prestează activități de catering, precum baruri, restaurante și cafenele, inclusiv unități situate în mall-uri sau piețe municipale.

Granturile vor fi între 1. 000 a 10. euro, în funcție de numărul de lucrători: 1. 000 euro pentru lucrători independenți și microîntreprinderi (până la 9 lucrători); 5. la 49 muncitori); eu 10. euro pentru companii de 40 lucrători sau mai mulți.

În curând se va deschide procedura de solicitare a ajutorului prin portal Business Channel

Cererile trebuie depuse tematic prin Canalul de Afaceri, completând formularul formalizat care se găsește pe site-ul CCAM , al Canalul companiei sau Departamentul de Afaceri și Cunoaștere Solicitanții vor putea verifica dacă grantul a fost acordat către tablă electronică al Generalitati. Granturile vor fi acordate în ordinea cronologică a depunerii cererii. Aceste granturi pot fi adăugate la alte granturi sau granturi guvernamentale .și/sau persoane fizice deja solicitate de la orice administrație, Uniunea Europeană sau organisme internaționale. Procedura de solicitare a ajutorului se va deschide în următoarele zile Urmărește-ne pe rețele ________________________________________________________________ Twitter @empresacat | Twitter @treballcat Sursă: Compania si Munca activeaza noua linie de ajutor pentru sectorul restaurantelor, dotata cu 40 milioane de euro