Comunitatea Madrid va organiza în octombrie anul viitor 30 Madrid Braveheart Halloween Run, un curs de obstacole necompetitiv care va avea 5 kilometri lungime. Evenimentul, organizat de Ministerele Familiei, Tineretului și Politicii Sociale și Culturii, Turismului și Sportului, se va desfășura în Parcul Sportiv Puerta de Hierro din capitală, în trei runde de

. participanți fiecare, cu plecări la 10: 10, 11: 00 Y 12: dimineața.

Participanții la test, care sunt invitați să alerge în costum și machiaj, vor trebui să depășească diferite obstacole precum pânze de păianjen, o spumă bazin, plase de construcție, pereți de lemn, baloti de paie și un râu sălbatic, printre mai mult de o duzină de provocări.

Cursa festivă are Vor fi trei categorii: individual, cuplu și echipe de trei sau mai multe persoane. Un juriu va acorda trei premii pe categorie -cu condiția parcurgerii traseului-, apreciind originalitatea, strălucirea, harnicia costumelor și machiajului și a animației, prin coregrafii, dansuri și muzică care sunt interpretate în timpul probei.

Madrid Braveheart Halloween Run este un activitate încadrată în cadrul Anului European al Tineretului, iar obiectivul său este ca tinerii să se bucure de o zi de agrement sănătos, în aer liber, într-un mediu necompetitiv care favorizează relațiile sociale și exprimarea creativă liberă. Vârsta minimă de participare este de 20 ani, iar termenul limită de înscriere este 20 octombrie prin pagina www.madridbraveheartrun.es . Posesorii Cardului de Tineret vor beneficia de o reducere de 10% la prețul de înregistrare, care se ridică la 12, 6 euro.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid organizează o cursă pentru sportivi îmbrăcați și machiați pentru a sărbători Halloween-ul