#Madrid –

Comunitatea Madrid încurajează pasagerii Metroului să doneze sânge prin campania Ești la un metru de a salva multe vieți, care se va desfășura în 13 stații ale rețelei suburbane între această luni și 17 noiembrie viitoare. Această inițiativă de solidaritate de creștere a rezervelor din spitalele din regiune se află la a unsprezecea ediție.

Pentru a realiza această acțiune, nouă unități mobile de extracție vor fi instalate în apropierea stațiilor Ciudad Universitaria (L6), Alameda de Osuna (L5), Argüelles (L3, 4 și 6), Columbia (L8 și 9), Ciudad Lineal (L5). ), Embajadores (L3 și 5), Nuevos Ministerios (L6, 8 și 10), Legazpi (L3 și 6) și Alcorcón Central (L12).

Pe parcursul celor patru săptămâni cât durează această acțiune, utilizatorii acestui transport public vor putea merge și la punctele fixe de donație instalate în Sol (L1, 2 și 3), Guzmán el Bueno (L6 și 7), Bilbao (L1 și 4). ), și Plaza de España (L2, 3 și 10).

Ești la un metru de a salva multe vieți Locul va fi operațional de luni până vineri iar orarele pot fi consultate de luni în pagina Web și rețelele sociale ale companiei. Persoanele care colaborează vor primi un cadou.

Alegerea stațiilor a fost făcută pentru a ajunge la cel mai mare număr de destinatari, care trebuie să aibă între 18 și 65 de ani, să cântărească peste 50 de kilograme și să fie sănătoși. Datorită acestei acțiuni, Crucea Roșie a obținut anul trecut peste 2.000 de donații. În această campanie colaborează și Centrul Regional de Transfuzii și Coca-Cola.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid încurajează pasagerii metroului să doneze sânge printr-o campanie de solidaritate