Un copil de 12 ani, 1,50 m inaltime, blond si cu ochi albastri a disparut luni, 24 septembrie, in cartierul Vicalvaro din Madrid. Se numeste Gabriel Vidrascu, are 12 ani si era imbracat cu un tricou cu maneca scurta, pantaloni scurti si adidasi. 

Familia il cauta disperata inca de luni, dupa ce s-a dus singur in parcul de langa casa, Parque de la Vicalvarada, la ora 16:30. Parintii si romanii din Vicalvaro au lipit afise cu fotografia copilului, iar politia din Vicalvaro il cauta in continuare fara rezultate.

Cu 5 zile inainte de disparitie, Gabriel a fost implicat intr-o cearta cu un alt copil din cartier, care a chemat apoi in ajutor adulti inarmati cu bate si cu caini. Familia lui Gabriel s-a inchis in casa si apoi parintii sai au denuntat la Politie situatia produsa. Acum, parintii lui Gabriel se tem ca disparitia copilului ar putea fi o urmare a acelui incident.

Cei care au informatii despre Gabriel sunt rugati sa contacteze familia (tel: 632 079 414 sau 632 588 597) sau Politia Locala Vicalvaro la telefon 917602421. 

gabriel-vidrascu-disparut-Madrid