#Barcelona – Nivelarea întregii străzi o face mai accesibil pentru pietoni, iar reducerea vitezei de trafic la 10 km/h prevede reduce traficul vehiculelor și poluarea ambientală și acustică.

The plantând douăzeci de copaci, care se adaugă celor sute care erau deja acolo, iar 500 de metri pătrați de tufișuri favorizează peisajul. Punctele de întâlnire și de odihnă au crescut și ele odată cu încorporarea a cincizeci de bănci și scaune. În plus, au fost actualizate servicii precum telecomunicațiile și sistemele de drenaj.

Remodelarea se adaugă transformării unei prime porțiuni de drum, între Carrer de Joan Torras și Rambla de Fabra i Puig. În total, sunt 1,3 kilometri de drum pacificat pe baza propunerilor de cartier colectate în cadrul anteproiectului.

Reabilitare mediane pentru ordonarea peisajului urban

S-a început și reabilitarea a 23 de pereți despărțitori între clădirile din cartier care au fost vizibile de-a lungul anilor din cauza demolărilor și construcțiilor noi.

Traseul mozaicului: izolare şi restaurarea mozaicurilor într-o duzină de abdomene pentru a păstra lucrări comandate unui meșter local. ruta verde: implementarea a jardiniere verticale pentru a mări verdele. calea memoriei: integrarea arhitecturală a elementelor care ele scot în evidenţă originile cartierului. sursă:
Gran de Sant Andreu este deja o axă pacificată