#Arganda – Azi, 4 septembrie, se deschide perioada de înscriere la Atelierele Culturale oferite de Consiliul Local Arganda del Rey pentru următorul an universitar 2023/2024. Multiplele activități, din zone foarte diverse, vor fi predate la Centrul Cultural Pilar Miró și Centrul Integrat La Poveda, cu program de dimineață și după-amiază. Înscrierile se pot face la Centrul Cultural Pilar Miró iar în Centrul Integrat La Poveda, De luni până vineri în timpul programului de lucru 9:30 la 13:30 și de la 16:00 la 19:00..

The Ateliere culturale Au o taxă de înscriere de 20,66 euro pentru cei înscriși și 25,83 euro pentru cei neînregistrați. Se va plăti o taxă de înscriere pentru fiecare activitate diferită, deși a doua va avea o reducere de 50% și, de la a treia, va fi gratuită. În plus, există reduceri aplicabile pentru diferite măsuri de incluziune socială. Dezvoltarea temporală a Cursurilor și Atelierelor va fi 2 octombrie 2023 – 28 iunie 2024ambele inclusiv.

Oferta largă este distribuită în diferite zone: Muzică și dans (Dansuri de sală Flamenco și Sevillanas, Ritmuri latine, Dans Zum-Latin și Taiko), Limbi (conversație în engleză, gramatică și vocabular englezesc, engleză 2), Gastronomie (Bucătărie mixtă, Tupperware pentru întreaga săptămână și Bucătărie sănătoasă), Sanatate si stare de bine (Chiromasaj, Sănătate și Pilates, Body Mind, Taichi, Yoga și Consultanță de imagine și Personal Shopper), Arte plastice și meșteșuguri (Desen și pictură în ulei, Atelier de desen, Benzi desenate/Manga, Explorează-te, Meșteșuguri, Reciclează și Transformă-ți garderoba, Cusut prim-ajutor, Patchwork și Artă textilă, Tăiere și croitorie, Croșetat, tricotat, Bobine, Restaurare Personalizează-ți mobilierul, Ceramica, Reciclare creativă, sculptură în lemn și construirea unei camere de evacuare), Noi tehnologii și imagine (Informatica, Biromatice, Editare și descărcări de programe pentru rețele sociale, Fotografie digitală, Animație 3D, Maquétate și Fotografie), Artele spectacolului și comunicarea audiovizuală (Teatru, Machiaj artistic, Scrimă artistică și Cinema), Științe umaniste (Istoria artei, Marile muzee din Madrid, Scriere creativă, Cunoașterea Madridului, Șahul, Istoria Spaniei, Cunoașterea Arganda del Rey, Cultura și agrement Madrid) și Zona Știință (Patrimoniul Cultural, Grădinile Urbane, Arheologia și Patrimoniul Argandei și Criminologie).

În ea document atasat Puteti vedea oferta completa, preturile si regulamentul Atelierelor Culturale.

Sursa: Luni, 4 septembrie, se deschide termenul limită de înscriere la Atelierele culturale