Melchor, Gaspar și Baltasar vor fi din nou fideli numirii lor de joi, 5 ianuarie, cu o paradă care va străbate principalele străzi din Arganda del Rey, înainte de a îndeplini visele tuturor oamenilor care le-au scris scrisori prin care le-au cerut cadoul. .

Anul acesta, Parada va avea cincisprezece flotari, deoarece cei trei Magi vor fi însoțiți de Casa Regională din Andaluzia, Casa Regională de Extremadura, AMPA Colegio Malvar, Asociația Culturală Taurinică, Asociația Vecinilor din Arganda (AVA), AMPA Miguel Hernández, AMPA San Juan Bautista, Grupo Scouts San Gabriel, AMPA Antonio Machado, AMPA Carretas, AMPA Benito Pérez Galdós și un flotor dedicat Cărții Junglei, la care participă și diferite AMPAS din oraș. Majestățile Lor vor fi însoțite și de parada „Disney vizitează junglă”. Pe parcursul turului, ca în fiecare an, pentru cei mici vor fi distribuite peste 3.500 de kilograme de bomboane fără gluten.

La ora 18:00, Melchor, Gaspar și Baltasar își vor începe călătoria la Estația Industrială José María de Llanos de La Poveda, traversând autostrada Campo Real, strada Gran Vía și strada Monte Potrero până ajung la Institutul de Învățământ Secundar. De la ora 19.00, la ușa Centrului Integrat La Poveda va avea loc spectacolul „Disco Funky”. La aproximativ 20:30, cei trei Magi vor saluta publicul.

La ora 19:00, Regii Orientului vor ajunge în zona urbană și vor călători de-a lungul drumului San Martín, Avenida del Ejército și strada San Juan până vor ajunge în Plaza de la Constitución, în jurul orei 20:30, unde vor merge la toti baietii si fetele din Arganda de la Primarie. Pentru a însufleți așteptarea, în Plaza de la Constitución la ora 19.00 va avea loc un nou permis al spectacolului de lumini „Spectacol audiovizual” iar de la ora 19.10 participanții se vor putea bucura de spectacolul muzical pentru întreaga familie. „Copiii Dubbi și zânele de Crăciun”.

Ca și în anii precedenți, Consiliul Local Arganda va pune la dispoziția locuitorilor din Puente de Arganda și din zona Avícola un autobuz pentru a-i duce la parada La Poveda. Persoanele cu diversitate funcțională sau cu mobilitate redusă vor avea, de asemenea, trei spații habilitate pentru a asista la trecerea celor trei magi, situate în La Poveda, Avenida del Ejército și în Plaza de la Constitución.

Sursa: Arganda del Rey se pregătește încă un an pentru sosirea celor trei magi | Primăria Arganda