Ieri au început oficial sărbătorile Districtului III cu proclamația președintelui Asociației Culturale și Recreative El Chorrillo.

Astăzi, sâmbătă 28 din mai, au avut loc tot felul de activități: un traseu verde prin parcul coridor verde Camarmilla, parade cu uriași și capete mari, ateliere pentru copii, povestiri, sangrie populară și un rondalla, dar adevărații protagoniști au fost uriașele și capetele, iubita noastră trupă, care însoțită de o paradă a făcut turul străzilor: Rotonda del Chorrillo, Torrelaguna, Eduardo Pascual y Cuellar, Fray Juan Gil, Diego Ros și Medrano, León Marchante. , Cerro Castillo, parcarea Mazzoni, Torrelaguna, Avda. de Daganzo, Avda de Reyes Magos, Doctor Marañón, Campo Real, Loeches, Nuevo Baztán, Doctor Marañón, Avda. de Daganzo și se termină la Rotonda del Chorrillo. Însoțit de Charanga și Cavalerii Medievali ai A.VV. Sectorul VIII.

Și în această după-amiază va fi rândul șahului, circului, jocurilor deconectate și spectacolelor muzicale care vor umple ziua de distracție.

A fost programată pentru mâine, duminică, un atelier de conștientizare a ciclismului, care va fi urmat de o plimbare pe roți, precum și de un joc de rol live pentru persoane de peste 18 ani, povestire, dans, jocuri unplugged și turnee de darts, ping pong și fotbal de masă.

Sursa: