#AlcaladeHenares – Teatrul Salón Cervantes din Alcala va fi din nou plin de activitate weekend-ul viitor, de data aceasta din mâna spectacolului de dans flamenco „Pie de Hierro”, de către Premiul Național de Dans Manuel Liñán 2017; muzica artistei versatile Martirio, care împreună cu fiul ei și chitaristul genial Raúl Rodríguez va oferi o „Călătorie” prin viața ei artistică, și ritmurile magnetice ale trupei locale Contrabandando.

Vineri, 17 februarie, începând cu ora 20:00, Premiul Național de Dans 2017 și Premiul Max Public 2020 Manuel Liñán vor oferi pe scena emblematicei scene Alcalá „Pie de hierro”, o lucrare dedicată părintelui Granada. -născut bailaor unde doliu servește drept vindecare și unde cu ajutorul flamenco și însoțit de mari muzicieni, Liñán va încerca să răspundă nemulțumirii sale din copilărie.

Sâmbătă, 18, Martirio și chitaristul Raúl Rodríguez, fiul artistului, vor oferi „Travesía”, un concert în care vor parcurge melodiile care au făcut parte din viața cântăreței cu o complicitate pe care doar o mamă și un fiu o pot avea. .

Trupa de la Alcala Contrabandando, la rândul lor, își va prezenta noua lucrare „Compás Magnético” la ora 18:00, o punere în scenă puternică și plină de culoare în care discuri de folclor tipic latino-american sunt amestecate cu sunete actuale.

Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Salón Cervantes și pe site-ul www.culturalcala.es

Sursa: Weekend de muzică și dans la TSC cu Martirio, câștigătorul Premiului Național de Dans Manuel Liñán și Contrabande și…