Alcalá de Henares și-a revenit la 100% și fără restricții una dintre cele mai tradiționale evenimente atletice: Liga Populară a Val. Un test încadrat în cadrul Fiestas del Val, care și-a încheiat anul acesta ediția a douăzeci și unu cu un record de participare inclus. Mai mult de 750 alergători și alergători au participat la diferitele categorii ale testului, care cu această ocazie a fost mutat în împrejurimile Pavilionului Demetrio Lozano – El Val cu ocazia lucrărilor de renaturalizare a râului Henares și a acțiunilor de îmbunătățire a Parcului Tineretului.

O locație nouă pentru start și sosire, precum și un traseu nou, mai plat și pe asfalt, care a permis curse grozave și atingerea unor bune recorduri personale pe distanța 5572 de metri parcurși de către participanţii ligii populare.

Primar, Javier Rodríguez Palacios, președintele consilier al Districtului V, Alberto González, primarul Sporturilor, Julián Cubilla, și alți membri ai Corporației Municipale, au participat la eveniment și au participat la ceremonia de premiere.

Sursa: Record de participare la XXI Popular Legua del Val