#AlcaladeHenares – Consiliul Local Alcalá de Henares informează că, prin Biroul de Intermediere Locuințe, a fost deschis termenul pentru alocarea prin tragere la sorți a cinci locuințe proprietate municipală situate pe strada Damas 13–15. . În plus, se va forma o listă de așteptare cu restul solicitanților în rezervă.

Cererile se pot depune la Registrele Municipale ale Primăriei sau Consiliilor Municipale de District, sau prin sediul electronic al site-ului municipal www.ayto-alcaladehenares.es sau în oricare dintre locurile stabilite la articolul 16.4 din Legea 39. /2015 din 1 octombrie, privind Procedura administrativă comună a administrațiilor publice. Termenul limită se încheie pe 2 noiembrie viitor.

Pentru a primi una dintre aceste cinci locuințe, trebuie îndeplinite următoarele cerințe:

Vârsta egală sau mai mică de 32 de ani. Inregistrare neintrerupta in ultimii 2 ani sau activitate de munca in municipiu in ultimii doi ani Venitul familiei: Egal sau mai mare de 1 IPREM* Egal sau mai mic de 2,5 IPREM* *Indicator public de venit cu efecte multiple (14 plăți anuale)

Să nu fie proprietari ai unei alte locuințe pe întreg teritoriul Capacitate maximă: 2 persoane: ambii ocupanți trebuie să fie peste

În plus, va fi necesar să prezentați următoarea documentație:

Formular oficial de cerere de înregistrare și declarație pe jurământ, ambele completate și Fotocopie după DNI/DOI al tuturor membrilor unității familiale și/sau concubinaj în locuință Documente justificative: în cazul cotei speciale de locuințe, avizul unei persoane cu mobilitate redusă permanentă; asumarea solicitanților neînregistrați cu activitate de muncă în municipiu, viață de muncă și contract de muncă; iar pentru solicitanții returnați, dovada rezidenței în străinătate pe o perioadă de 3 ani.

Toate detaliile despre extragere precum și documentele care pot fi completate pot fi consultate la următorul link: https://vivienda.ayto-alcaladehenares.es/convocatoria-de-adjudicacion-de-viviendas-en-regimen-de-alquiler/ .

Consultați toate informațiile din acest document:

extragerea locuințelor pentru tineri 2023

Sursa: Este deschisă perioada de înscriere pentru tragerea la sorți pentru 5 locuințe de închiriat pentru tineri din Alcalá