#AlcaladeHenares – Începând de astăzi, marți, 10 octombrie 2023, puteți solicita subvenția pe care Departamentul pentru Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă a Primăriei Alcalá de Henares o pune la dispoziție țesăturii productive a orașului pentru finanțarea reparației, întreținerii, conservarii și curățării instalațiilor industriale. suprafețe și zone comerciale de uz public și întreținere privată, corespunzătoare acestui an. Termenul limită de depunere a cererilor este de 10 zile lucrătoare, deci acestea trebuie depuse pană la 24 Octombrie.

Subvenția va acoperi cheltuielile corespunzătoare acțiunilor care se produc și se plătesc în perioada 1 ianuarie 2023 – 24 octombrie 2023. Cuantumul ajutorului acordat nu va depăși 50% din costul total al cheltuielii în nici un caz.eligibil. Consilierul pentru Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, Antonio Peñalver, a asigurat că „conservarea zonelor industriale și a zonelor comerciale de uz public și întreținere privată este fundamentală în orașul nostru. Și de aceea, de la Departament, vă încurajăm să profitați de aceste subvenții care pot ajunge până la 9.000 de euro.”

Prin această subvenție, Primăria Alcalá urmărește să sprijine zonele industriale și zonele comerciale de uz public și întreținere privată, în care sunt suportate cheltuieli pentru infrastructura esențială pentru dezvoltarea proiectelor, cum ar fi cele legate de repararea, întreținerea, conservarea și conservarea acestora. curatenie.

Bazele de reglementare pentru acordarea acestei subvenții au fost publicate în Baza Națională de Date a Subvențiilor. Această subvenție va fi acordată pe bază de concurență. Odată epuizată postul bugetar, iar în cazurile presupuse de egalitate de punctaj, preferința în obținerea ajutorului se va stabili în funcție de data și ora înregistrării cererii.

Cheltuielile de îmbunătățire, conservare și reparare vor fi concepte eligibile, precum asfaltarea drumului existent, reînnoirea sau înlocuirea semnalizării orizontale și verticale. De asemenea, pot beneficia de această subvenție zonele industriale și comerciale de uz public și întreținere privată care realizează cheltuieli de condiționare, întreținere, curățare și dezinfecție, precum întreținerea rețelei de iluminat, curățarea drumurilor.

Detaliile procedurii implicate în acest ajutor sunt disponibile în bazele acestora, care includ și formularele de depunere a cererilor. Acest instrument de subvenție face parte dintr-unul dintre obiectivele fundamentale ale cDepartamentul de Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, cum ar fi buna funcționare și modernizarea și îmbunătățirea zonelor de afaceri, deoarece cu respectarea acesteia vom realiza o dezvoltare economică eficientă a orașului.

Sursa: Consiliul Local Alcalá deschide termenul limită pentru a solicita ajutor pentru zonele industriale și comerciale ale orașului ca…