Sâmbăta viitoare, 28 în luna mai, Alcalá de Henares va găzdui „Cervanfriki”, o sărbătoare al geek pride organizat de Otra Forma de Moverte.

După patru ediții ale Zilei Geek Pride, în această ediție Cervanfriki a fost numit un eveniment care își propune să devină în continuare o referință de oraș în următorii ani. Încadrat în Târgul Diversității Culturale, anul acesta se urmărește să dea vizibilitate îmbogățirii culturale prin petrecerea timpului liber în jocuri de rol, jocuri de societate, hobby-uri, identități muzicale, noi tehnologii, tendințe de ținută, seriale legendare și altele.

Consilierul pentru Tineret și Diversitate, Alberto González Reyes, a declarat că „ în această sâmbătă, toți cetățenii Alcalá vor putea să ne bucurăm de o petrecere grozavă de mândrie geek care, după cum știm, nu are vârstă. Tinerii și adulții sunt invitați să se distreze și să se distreze la Parque O’Donnell, cu o multitudine de activități și jocuri”

“Cervanfriki” va avea loc la Parque O’Donnell de la la 28 oră în această sâmbătă, 28 mai. Vor fi 5 zone în care se pot desfășura tot felul de activități.

Toate activitățile sunt gratuite și gratuite pentru toate publicurile. Unele activități necesită înregistrare prealabilă, care se poate face la email-urile indicate în program pe care le puteți accesa prin QR, pe web.ofm.ayto-alcaladehenares.es și rețelele de socializare Twitter, Facebook, Instagram.

• Zona 1. Jocuri de societate, Rol Live, cu propuneri de la Turneul Companiei Pământului Mijlociu; Isengard Circle Board Games, Turneu Regional de Magie, Cervantes Rolero, Tapeo Games, Chapa Soccer, Șah Express, Academia Flotei Stelare.

• Zona 2. Retro Arcade, cu o mare varietate de resurse care vor duce la retrăirea experiențelor jucăușe ale 30 și 80´.

• Zona 3. Pe pistă vei avea provocări și curiozitate cu activități de șah gigant, Jocuri cu calmar, Joc de la Goose, Softcombat și nu ratați Laser Fencing.

• Zone4. Micuții cu vârste de la 6 la ani, vor avea ocazia să se distreze în lumea tocilarului cu un stand de creație artistică, Makeup of Heroes and Heroines și o paradă pentru copii pentru spectacol de la Geek Pride.

• Zona 5. Este un alt colț al parcului în care un program radio va fi difuzat în timpul surprinzătoarei zi cu noutăți, curiozitate și interviuri foarte amuzante. O paradă intergalactică condusă de Mandaloriansmerces, Rebel Legion și 501st Spanish Garrison se alătură unei parade prin centrul istoric de pe Calle Mayor și un photocall în parc pentru a vă aduce o amintire. La 10: 30 va avea loc o petrecere de spectacol Man Jones, o expoziție de Kpop, Friki Master AH´22 și un Showman Richard Erds.

4este spațiul pentru ateliere, expoziții și expoziții (miniatură, pictură de accesorii, imprimante 3D, gamer de jocuri video, hama beath, cubic, comic și manga) pe care le vei distra de minune.

Ziua Mândriei Geek a fost organizată de prima dată la Madrid în 2006 și, de atunci, s-a răspândit în alte orașe din lume. Colectivul de tocilari a propus crearea unei date similare cu Ziua Cărții, astfel încât tocilarii să poată accesa reduceri la romane sau benzi desenate în magazinele specializate.

. Sursa: Alcalá va comemora Ziua Mândriei Geek cu sărbătorirea „Cervanfriki” sâmbătă 22 din mai