Standul Alcalá de Henares de la FITUR a găzduit astăzi prezentarea „Xtreme Challenge 2023” care va avea loc în orașul nostru pe 29 și 30 septembrie și expoziția „Motos Made in Spain”, pe care o găzduiește încă de la sfârșitul anul 2021 Vechea Fabrică GAL.

Viceprimarul și consilierul pentru Turism, María Aranguren, au participat la prezentare împreună cu reprezentanții ambelor inițiative, Andrés Muñoz și Juanjo Blanco.

Provocare Xtreme 2023:

Acesta este un eveniment necompetitiv sau sportiv de mototurism care reunește comunitatea motociclismului și mărci de top din sector. În prima zi, pe Paseo de Aguadores se vor desfășura diverse activități, cum ar fi o expoziție, prezentare de modele, zi de testare a motocicletelor și informare despre traseu. În a doua zi, participanții se vor putea bucura de un traseu secret conceput exclusiv de echipa organizatoare cu trasee cuprinse între 350 și 650 de kilometri.

„Motociclete fabricate în Spania”:

Pe lângă acest eveniment, Alcalá de Henares este locul de desfășurare a marii expoziții „Motos Made in Spain”, de care se poate bucura în vechea fabrică GAL.

Eșantionul adăpostește peste 300 de unități expuse, cu modele dintre cele mai variate și care se adresează tuturor segmentelor comercializate în țara noastră, precum și diferitelor specialități de sport și deplasare.

Sursa: Alcalá își prezintă cea mai biker versiune la FITUR