Ministerul Agriculturii, Alimentației și Mediului

Premiul are un premiu financiar de 20.0 euro . Echipele de cercetare sau persoanele fizice care își desfășoară activitatea în centre publice sau private situate în Spania pot aplica pentru aceasta.

Ministerul de Agricultură, Pescuit și Alimentație a anunțat Premiul Jacumar pentru cercetare în acvacultură, care anul acesta ajunge la ediția a douăzeci și unu și are o dotare economică de 20.000 euro.Obiectivul cererii este de a promova cercetarea în domeniul pescuitului în domeniul pescuitului maritim și de a stimula dezvoltarea acvaculturii în în conformitate cu prevederile Legii pescuitului maritim de stat.

Concret, acest premiu urmărește promovarea relațiilor dintre știința comunitară și sectorul de producție, în special în domeniul IMM-urilor. Vor fi eligibili pentru Premiul Jacumar, pe o concurs competitiv, toate echipele de cercetare sau persoanele fizice care își desfășoară activitatea în centre de cercetare, publice sau private, situate în Spania.

Lucrările care sunt prezentate trebuie să fi fost efectuată în cei doi ani anteriori publicării ordinului de chemare în judecată, al cărui extras a fost publicat în Monitorul Oficial de Stat sâmbătă 23 din aprilie. Pentru evaluarea acestuia se va avea în vedere aplicarea sa practică la companiile de acvacultură, caracterul inovator și participarea la acesta a companiilor din sector sau a instituțiilor științifice sau administrative.

. Premiul este un instrument esențial pentru promovarea și susținerea activității de cercetare în domeniul acvaculturii și prin apelurile sale succesive de-a lungul anilor a promovat cu succes dezvoltarea proiectelor de cercetare și inovare în acest sector.

Mai multe informații Extras din Ordinul din 23 aprilie 2022, pentru care se anunță Premiul XXI de Cercetare „Jacumar” în acvacultură (BOE) Sursa: Guvernul Spaniei – Agriculture, Fishing and Food anunță a XXI-a ediție a premiului de cercetare în acvacultură Jacumar