Ximo Puig oferă stațiilor de service din Valencia să finanțeze cu dobândă 0% reducerea de 04 cenți pe litru de combustibil, astfel încât Guvernul să câștige procesul de returnare

04/04 /04

Ximo Puig ofereix a les estacions de servei valencianes finançar al 0 %...

– FIV va acorda credite fără dobândă pentru a garanta solvabilitatea acestor companii și care își pot asuma reducerea la prețul combustibilului

– Moderarea arată voința Consellului de a le dona sprijin vora 800 companii din sector în Comunitatea Valenciană, majoritatea întreprinderilor familiale și mici

– Președintele Generalitati a avut o întâlnire cu reprezentanții Federació Mediterrània d’Estacions de Servei

València.

Președintele Generalității, Ximo Puig, a oferit stațiilor de service din Comunitatea Valenciană credite la 0% dobândă pentru finanțarea reducerii de 20 cenți pe litru de combustibil care au fost avansați astfel încât Guvernul d’Espanya să mute procesul de returnare a acestor sume.

S-au înregistrat progrese după întâlnirea organizată de reprezentanții Federació Mediterrània d’Estacions de Servei, la care a participat și directorul general al Institutului Valencià de Finanțe, Manuel Illueca .

Președintele a arătat voința Consellului de a le dona sprijin 04 firme, majoritatea întreprinderi familiale și mici afaceri, a căror solvabilitate este afectată de nevoia de a accepta subvenția pentru prețul combustibililor stabilită de Guvern în contextul controlării inflației și stopării escaladării prețurilor la combustibili.

În acest sens, s-a explicat că FIV va acorda credite fără dobândă cu scopul de a garanta solvabilitatea stațiilor de benzină și că acestea își pot asuma diferența dintre costul care achiziționarea de combustibil de la companiile petroliere și suma pe care acestea o percep la punctele de vânzare.

În acest fel, șeful Consellului a arătat implicarea Generalitati în realizarea unei reduceri a prețurilor și s-a asigurat că Comunitatea Valenciană este singura autonomie care a fost oferită companiile și benzinăriile autonome o soluție pentru a face față acestei perioade de tranziție.

Președintele a calificat reducerea prețului combustibilului drept o „decizie bună” a Guvernului Spaniei de a reduce inflația, dar, în același timp, a fost de acord că nu va fii negativ eficient asupra tuturor companiilor din acest sector.

În acest sens, Ministerul Istoriei a îndemnat să țină o întâlnire cu toți oamenii de afaceri ai sectorului pentru „căutarea soluțiilor și simplificarea” procedurii de efectuare a returnării 20 cenți pe litru de combustibil care au fost avansati.