#Torrejon – • Biletele pot fi achiziționate online de pe site-urile www.lancesdefuturo.com și www.bacantix.com și personal pe Plaza de Toros

• Abonamentele și biletele individuale pentru fiecare sărbătoare pot fi achiziționate online de pe www.lancesdefuturo.com și www.bacantix.com

• Abonamentele se pot reînnoi la casa de bilete arena de tauri în zilele de 6, 7 și 8 iunie, abonamentele noi pot fi achiziționate pe 9 și 10 iunie, iar biletele individuale pot fi achiziționate de duminică, 11 iunie. Programul biroului de bilete va fi de la 10:00 la 14:00 și de la 17:30 la 20:30. Zilele festivităților casele de bilete se vor deschide la ora 10:00. Prețul abonamentelor pentru întregul târg va începe de la 28 de euro pentru suporteri, pensionari, tineri și copii, iar de la 38 de euro pentru restul publicului

• Corida merge mână în mână între două dintre cele mai puternice figuri ale taurinilor de astăzi, Juan Ortega și Pablo Aguado, ambii reprezentanți ai prestigioasei Școli de Coridă Sevillana. Pablo Aguado a părăsit cele mai bune veronice ale Târgului de la San Isidro.

• La fel, marea coridă cu dreptacii Cayetano, Ginés Marín și Amor Rodríguez. Cayetano continuă să fie printre primii spadasini. Ginés Marín a fost unul dintre câștigătorii celor mai importante târguri din Spania, precum San Isidro, tăind o ureche, iar în aprilie, tăind două urechi. Amor Rodríguez, torero din Torrejo, finalist la Copa Chenel, o mare competiție pentru torei din Madrid organizată de Fundación Toro de Lidia împreună cu Centrul pentru Afaceri Taurine din Comunitatea Madrid.

• Extraordinara corrida de rejones îi prezintă pe Sergio Galán, Leonardo Hernández și Guillermo Hermoso de Mendoza. Acesta din urmă ocupă în prezent numărul 1 în clasamentul toreilor și în aprilie a deschis pentru a treia oară consecutiv Puerta del Príncipe din Sevilla, ca cel mai remarcabil călăreț din luptă ecvestră. Leonardo Hernández și Sergio Galán sunt, de asemenea, considerați printre cei mai buni rejoneadores din Spania.

Săptămâna viitoare se pun în vânzare abonamentele și biletele pentru Târgul Taurin al Festivalurilor Populare 2023 din Torrejón de Ardoz, care au un afiș genial printre care toreerii Cayetano, Pablo Aguado, Ginés Marín, Juan Ortega și Torrejonero Amor Rodríguez, ca precum și rejoneadorii Sergio Galán, Leonardo Hernández și Guillermo Hermoso de Mendoza. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-urile www.lancesdefuturo.com și www.bacantix.com și personal pe Plaza de Toros.

Torrejón de Ardoz, 2 iunie 2023. Abonamentele pot fi reînnoite la casa de bilete arena de tauri în zilele de 6, 7 și 8 iunie, abonamentele noi pot fi achiziționate pe 9 și 10 iunie, iar biletele individuale pot fi achiziționate de duminică, 11 iunie. Programul biroului de bilete va fi de la 10:00 la 14:00 și de la 17:30 la 20:30. Zilele festivităților casele de bilete se vor deschide la ora 10:00. Prețul abonamentelor pentru întregul târg va începe de la 28 de euro pentru suporteri, pensionari, tineri și copii, și începe de la 38 de euro pentru restul publicului.

Corrida se desfășoară mână în mână între două dintre cele mai puternice figuri taurine din prezent, Juan Ortega și Pablo Aguado, ambii reprezentanți ai prestigioasei Școli de Taurin din Sevilla. Pablo Aguado a părăsit cele mai bune veronice ale Târgului de la San Isidro.

La fel, marea coridă cu dreptacii Cayetano, Ginés Marín și Amor Rodríguez. Cayetano continuă să fie printre primii spadasini. Ginés Marín a fost unul dintre câștigătorii celor mai importante târguri din Spania, precum San Isidro, tăind o ureche, iar în aprilie, tăind două urechi. Amor Rodríguez, torero din Torrejo, finalist la Copa Chenel, o mare competiție pentru torei din Madrid organizată de Fundación Toro de Lidia împreună cu Centrul pentru Afaceri Taurine din Comunitatea Madrid.

Extraordinara corrida de rejones îi prezintă pe Sergio Galán, Leonardo Hernández și Guillermo Hermoso de Mendoza. Acesta din urmă ocupă în prezent numărul 1 în clasamentul toreilor și în aprilie a deschis pentru a treia oară consecutiv Puerta del Príncipe din Sevilla, ca cel mai remarcabil călăreț din luptă ecvestră. Leonardo Hernández și Sergio Galán sunt, de asemenea, considerați printre cei mai buni rejoneadores din Spania.

Sursa: Săptămâna viitoare se pun în vânzare abonamentele și biletele pentru Târgul Taurin al Festivalurilor Populare 2023 din Torrejón de Ardo…