#AlcaladeHenares – 6ID, primul grup feminin a cappella în limba spaniolă, format din 6 adolescenți talentați, va fi sâmbătă, 18 februarie, la Centrul Cultural Gilitos, oferind un concert în care creează muzică folosind doar vocile, cu care sunt capabili generând sunete.care nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Membrii grupului de la Madrid (Alejandra Pabón, Camino Moreno, Carla Pozos, Candela Camacho, Rocío Barroso Paula González) s-au clasat pe locul doi la Concursul Internațional Acapella Open Lineup 2021 și au fost finaliști la programul de televiziune Got Talent, acoperind melodii de mari artisti de pe scena muzica actuala. Numele său, 6ID, face aluzie la numărul componentelor sale (6) și la „Idealurile” sale, având ca bază a conducerii împuternicirea.

Publicul se va putea bucura de o coregrafie impresionantă, voci și punere în scenă care a făcut deja turnee pe mai multe scene spaniole.

Intrarea are un preț de 6 EUR și este în vânzare la casa de bilete a Teatrului Salón Cervantes și la www.culturalcala.es.

Sursa: Concertul a cappella al grupului 6ID ajunge la Gilitos sâmbătă, 18 februarie