Agenți ai Poliției Generalitati – Mossos d’Esquadra ai secției de poliție Garraf au intrat în dispoziția judiciară, ieri vineri 21 din Octombrie, un bărbat din ani, în calitate de presupus autor al unei tentative de omor în Vilanova i la Geltrú.

Evenimentele s-au petrecut duminică dimineața din noiembrie a lui 358020 când agenți ai secției de poliție Garraf au primit raportul despre o bătaie în care două persoane au fost rănite, în jurul unui club de noapte din municipiul Vilanova i la Geltrú.

Ofițerii s-a deplasat imediat la fața locului și a găsit doi tineri cu răni de înjunghiere, unul grav și celălalt în stare critică, care au fost transportați de urgență la spital. De asemenea, ofițerii, grație primelor informații culese de la martori, au verificat că presupușii autori, doi tineri, au fugit de la fața locului într-un vehicul.

Agenții din cadrul Unității de Investigații a Postului de Poliție Garraf s-au ocupat de cercetările în vederea monitorizării stării victimelor și a reuși să identifice, să aresteze și să aducă în fața justiției presupușii autori.

. Agenții au constatat că una dintre victime, deși avea nevoie de cusături, a fost externată la câteva ore după incident, dar celălalt tânăr a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și a rămas în stare critică săptămâni întregi, temându-se pentru el. viata.

Gratie conducerii de ancheta, agentii au putut identifica cei doi suspecti autori ai leziunilor. Unul dintre cei doi făptuitori s-a prezentat de bună voie la instanţa de judecată care cercetează faptele, unde a fost arestat. Celălalt presupus autor și cauza celor mai grave răni, și-a părăsit adresa obișnuită, încercând astfel să nu fie localizat.

În cele din urmă, agenții, care au stăruit în anchetele până când au găsit locul în care se afla suspectul, au reușit să afle că tânărul evadat locuia într-un municipiu din provincia León și au solicitat colaborarea Gărzii Civile, care verifică că băiatul avea mai multe pe rol în instanță. cerințe de la Vilanova i la Geltrú și Barcelona, ​​printre care pentru tentativa de omor din noiembrie și în cele din urmă l-au arestat.

Persoana arestată a fost adus în fața instanței ieri vineri și instanța de instrucție care acționează ca gardian în Vilanova i la Geltrú a decretat trimiterea la închisoare.

Zona de comunicații Sant Feliu de Llobregat, din oct uger de

74828286 Sursa: Autorul țap ispășitor al unei tentative ajunge la închisoare pentru omucidere în noiembrie 25 in Garraf