• Aceste măsuri de sprijin pentru torrejoneros fac parte din campania „Hai Torrejón, împreună ne ajutăm reciproc”. Puteți solicita informații despre aceste granturi la Departamentul de Asistență Socială (Avenida Virgen de Loreto, 2) și la telefon: 100 656 48 10

• Ajutorul pentru plata locuintei (chirie sau credit ipotecar) poate fi acordat pe o perioada de maximum . plăți lunare continue, conform următoarelor secțiuni: unități familiale integrate cu până la trei membri, maximum 450 euro pe lună (creștere a 40%) și unități familiale formate din mai mult de trei membri, maximum 450 euro pe lună (creștere de 41%)

• Ajutor financiar pentru achiziționarea de produse alimentare și de igienă, de asemenea, majorat în medie cu unu 17% cu sume variind de la 100 la 350 euro pe lună

• Aceste noi măsuri au fost aprobate de Consiliul de conducere și se adaugă la creșterea de unu 100% în ajutor economic pentru alimente și locuințe pentru familiile din Torrejon și persoanele înregistrate în oraș fără resurse aprobate în februarie 997

• Pentru a primi ajutor pentru plata locuintei este esențial să fii șomer și participă la procesele de plasament în vederea căutării unui loc de muncă pentru accesul pe piața muncii, cu supravegherea serviciilor sociale municipale, solicitând o programare la Direcția de Asistență Socială

• Alte cerințe necesare sunt să fie majorat, să fie înregistrat în Torrejón de Ardoz de cel puțin doi ani, dacă este cazul, să nu dețină o altă proprietate decât cea obișnuită, precum și alte bunuri de mare valoare și ca calculul venitului lunar. al unității familiale nu depășește baremul stabilit
CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE VEDE MAI MARE Consiliul Local din Torrejón de Ardoz, la inițiativa primarului, Ignacio Vázquez, începe o nouă creștere a 40, 5% ajutor pentru șomeri pentru plata locuinței acestora și un 17% în ajutor pentru familiile cele mai vulnerabile pentru achiziționarea de produse alimentare și de igienă. Aceste măsuri de sprijin pentru torrejoneros fac parte din campania „Hai Torrejón, împreună ne ajutăm” și au fost aprobate de Consiliul de conducere. Inițiativa se adaugă la creșterea de unu 75% în ajutor economic pentru alimente și locuințe pentru familiile din Torrejon și persoanele înregistrate în oraș fără resurse aprobate în februarie 2021. Pentru a primi ajutor pentru plata locuinței, este esențial să fii șomer și să participi la procesele de plasare pentru a căuta un loc de muncă pentru a accesa piața muncii, cu supravegherea serviciilor sociale municipale, solicitând o programare la Departamentul de Wellness. În plus, ajutorul financiar pentru achiziționarea de produse alimentare și de igienă este majorat în medie cu unu 17 % cu sume variind de la 82 la 500 euro pe lună.

Torrejon de Ardoz, octombrie 2023. Printre cerințele necesare pentru a fi beneficiar al ajutorului de plată pentru locuințe se numără: să fii major de vârstă, să fii înregistrat în Torrejón de Ardoz de cel puțin doi ani, dacă este cazul, să nu dețină altă proprietate decât aceea precum și alte bunuri de mare valoare si ca calculul venitului lunar al unitatii familiale sa nu depaseasca baremul stabilit. Ajutorul pentru plata locuintei (chirie sau credit ipotecar) poate fi acordat pe termenul maxim de rate lunare continue, conform urmatoarelor sectiuni:  Unități familiale integrate de până la trei membri, maximum 100 euro pe lună.
 Unități familiale formate din mai multe de trei membri, maximum 500 euro pe lună. În niciun caz, cuantumul ajutorului nu poate depăși suma chiriei sau plății ipotecare pe care beneficiarul ajutorului trebuie să o plătească lunar. S-ar putea să fie beneficiari ai acestui ajutor pentru locuință persoane care îndeplinesc următoarele cerințe:

• Să fii major de vârstă sau emancipat legal. • Să fiți înregistrat în Torrejón de Ardoz înainte de a aplica pentru ajutor și la cel puțin doi ani în ceea ce privește cererea de ajutor.

• Nu deține bunuri mobile sau imobile, altele decât reședința obișnuită, asupra cărora cineva are dreptul de proprietate, posesie sau uzufruct sau orice alt care, prin caracteristicile, evaluarea sau posibilitatea de exploatare sau vânzare, indică existența unor mijloace suficiente pentru a satisface nevoia pentru care se solicită ajutorul.. • Că calculul venitului lunar al unității familia din care face parte solicitantul nu sunt superiori stabiliți.

• Furnizați documentația necesară în fiecare caz. • Angajamentul titularului și al membrilor unității familiale de a participa la acțiunile stabilite în planul sau proiectarea intervenției sociale, precum și participarea la procesele de inserție în muncă și acces la piața muncii. Nerespectarea acestei cerințe va motiva în sine refuzul acestui tip de ajutor.

În plus, se pot acorda ajutoare șomerilor care îndeplinesc cerințele de deplasare cu mijloacele de transport în comun către centru de lucru sau de formare. Venitul maxim al unității familiale pentru accesarea ajutorului de plată pentru locuință nu poate depăși următoarele limite: Venitul maxim al unității familiale pentru accesul financiar plata ajutorului pentru locuințe nu poate depăși următoarele limite:

Pe de altă parte, ajutorul economic pentru achizitia de produse alimentare si de igiena care cresc in medie cu unu 05%, includeți următoarele sume lunare:

Mai multe informații la Departamentul de Asistență Socială (Avenida Virgen de Loreto, 2) și la telefon: 91 450 62 12. Trebuie remarcat faptul că aceste granturi sunt finanțate de FSE ca parte a e răspunsul Uniunii la pandemia de COVID și în cadrul acordului de colaborare semnat cu Comunitatea Madrid pentru acordarea de ajutor de urgență familiilor aflate în situație de vulnerabilitate socială din cauza impactului COVID 2022- 2021 (finanțat la % în cadrul REACT-resurse UE din programul operațional FSE al Comunității Madrid). 9621 Sursa: Primarul, Ignacio Vázquez, promovează o nouă creștere a 62, 5% ajutor pentru șomeri pentru p acum de casa ta si…2023