Comunitatea Madrid are unul dintre cele mai puternice centre de apeluri la nivel național pentru asistența utilizatorilor diferitelor organisme publice din regiune. Acest centru Madrid Digital oferă servicii TIC (Tehnologii ale informației și comunicațiilor) către 25.000 angajați de 4.600 sedii și instituții și gestionează incidentele, solicitările și întrebările din partea lucrătorilor.

)

Consilierul pentru Administrație Locală și Digitalizare, Carlos Izquierdo, a vizitat aceste facilități situate în DXC Compania, care gestionează această infrastructură, să-și cunoască funcțiile și managementul inedit, deoarece, de la pandemie, încorporează un model hibrid de serviciu față în față, telefonic și telematic, cu o centrală în cloud care facilitează munca la distanță a angajaților.

“Această organizație gestionează mai mult de 1.600 informație, 100. linii telefonice fixe, 25 .000 linii mobile și 100.000 posturi digitale, care includ ministere, spitale, tribunale, școli și institute, oficii de registratură și urgențe, printre altele. Prin urmare, în 4600 aproape 500.000 solicitări de consultare care sunt rezolvate de o echipă de 100 oamenii 24 ore, șapte zile pe săptămână”, a explicat consilierul.

În plus, Madrid Digital introduce noi instrumente, automatizează sarcinile de bază care trebuie să fie efectuată atunci când un angajat se alătură Comunității Madrid sau când își schimbă unitatea organizatorică sau prin introducerea de roboți pentru asistență telefonică în situații de depășire.

Modelul de autoservire a angajaților a fost, de asemenea, încorporat, astfel încât agenții să poată dedică mai mult efort rezolvării problemelor sau solicitărilor mai mari .

Madrid Digital este entitatea responsabilă cu furnizarea de servicii IT și de comunicații în Comunitatea Madrid. În plus, se ocupă de achiziționarea și furnizarea de infrastructuri de suport fizic și logic pentru sistemele informaționale, precum și dezvoltarea de aplicații informatice

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid oferă servicii TIC pentru 25.000 angajați din 4.600 sediile organizațiilor publice din regiune