#Madrid –

Organizat de Direcția Generală de Formare, cu prezența ministrului Economiei, Finanțelor și Ocupării Forței de Muncă din Comunitatea Madrid.

Pe 26 aprilie, Palatul Neptuno din Madrid găzduiește Conferința „De la provocare la oportunitate”, menită să facă publicitate și să promoveze PaC „Procedura de acreditare a competențelor dobândite prin experiență de muncă sau prin alte mijloace non-formale și informale” ca resursă care permite companiilor să promoveze menținerea la zi a acreditării competențelor profesionale ale lucrătorilor lor, oferind o valoare adăugată mai mare capitalului lor uman.

În plus, oferă posibilitatea populației active cu experiență de muncă și fără acreditare, certificat sau titlu profesional, de a-și valida competențele profesionale dobândite în efectuarea muncii, precum și celor a căror cale de dobândire a fost non-formală, informală. sau altă educație.

Ziua va fi inaugurată de ministrul Economiei, Finanțelor și Ocupării Forței de Muncă din Comunitatea Madrid, dna. Rocío Albert López-Ibor, și va reuni companii, organizații de afaceri și sindicate, entități din sectorul terț și profesioniști din domeniul muncii și al educației, pentru a împărtăși cunoștințe și experiențe valoroase privind acreditarea competențelor profesionale și transformarea formării profesionale.

Pe lângă secretarul general al FP, Clara Sanz, la diferitele prezentări și grupuri de lucru participă reprezentanți sociali și de afaceri care își vor contribui cu experiența și cunoștințele despre procesul de Acreditare a competențelor profesionale și valoarea pe care acesta o reprezintă pentru companie și muncitor. .

Această zi poate fi urmărită în streaming pe 26 aprilie prin următoarele legătură

Sursa: Comunitatea Madrid – 350 de participanți vor participa pe 26 aprilie la ziua „Challenge to Opportunity” privind acreditarea competențelor profesionale Comunitatea Madrid