ANTONIO MARCIAL; CU STUDIO; AVELLANEDA; CUSTO BARCELONA; EIKO AI; EÑAUT; SCORPIONUL; VINE; KM de LANGE; LEBOR GABALA; LOLA CASADEMUNT DE MAITE; MENCHEN TOMAS; LANA PALOMA; REVELIGIE; SIMORRA; ARTELIERUL; EDIȚIA LABEL; THE (REAL) GARCIA; ȚESUT SABIIE; TXELL MIRAS; VICTOR VON SCHWARZ, și YOLANCRIS își prezintă propunerile în următoarea ediție a prezentării de modă promovată de Generalitat și care va avea loc în perioada 5-8 aprilie, în format digital, la Muzeul de Artă Contemporană din Barcelona (MACBA) Un total de designerii și mărcile vor participa la următoarea ediție a 80 Barcelona Fashion —un concurs de modă promovat de Generalitat prin Consorțiul de Comerț, Meșteșuguri și Modă (CCAM) -, care va avea loc în perioada 5-8 aprilie.

Organizația mizează din nou pe formatul digital și va difuza prezentările colecțiilor de designeri și mărci, printre altele, prin intermediul canalului 50 TV. Ca noutate în acest an, această ediție va prezenta un eveniment de deschidere față în față.

Etapa Ediția va fi Muzeul de Artă Contemporană din Barcelona (MACBA), un spațiu emblematic al capitalei catalane. Situată în cartierul Raval, se remarcă clădirea albă a arhitectului american Richard Meier, cu setul său de rampe și ferestre cu vedere la Plaça dels Àngels.

designeri și mărci


designeri și branduri de modă alcătuiesc afișul ediției următoare, cu diverse propuneri creative, selectate pentru talent, creativitate, originalitate, calitate și mai presus toate, autenticitatea și caracterul unic. Următorii designeri și mărci (în ordine alfabetică) participă la această ediție:

ANTONIO MARCIAL : (Talavera de la Reina, 2019 ))) Antonio Viéitez, directorul de creație al firmei, a început să studieze Arte Plastice la Madrid, un fundal
care i-a servit ca principală sursă de inspirație ca designer de modă. Ea și-a finalizat formarea cu un master în design vestimentar de la Ravensbourne School de la Universitatea de Arte din Londra. El a lucrat cu designerul Santiago Bandrés și, în cele din urmă, în 2021 își creează propria firmă, ANTONIO MARCIAL. Prima ei colecție a fost Fresh and Bloody. Creațiile sale au apărut în publicații naționale și internaționale.

CU STUDIO : Marca de îmbrăcăminte pentru femei specializată în modă pentru evenimente și ceremonii. Firma s-a născut pe 2015 din mâna lui Inés și Robert, cu o propunere foarte clară: producție locală și sustenabilă, stil feminin și natural și piese versatile de purtat atât la o ocazie specială, cât și în viața de zi cu zi. Colecțiile ei se remarcă prin detaliile romantice aplicate pieselor fluide, amestecul de texturi și marcaje imprimate precum și angajamentul față de look-uri din două bucăți.
AVELLANEDA : (Barcelona, ​​​​ ), Juan Avellaneda este directorul de creație al propriului său brand (www.avellaneda. eu), iconiță de stil și stilist celebru. Printre clienții săi se numără celebrități precum Nieves Álvarez, Ronnie Wood și Jaime de Marichalar. Este unul dintre bărbații de top din lumea modei și a apărut în publicații precum Icon, Vanity Fair, GQ și Harper’s Bazaar España. În plus, realizează proiecte și lucrează ca consultant creativ pentru alte mărci, a publicat cartea POTÉNCIATE, un manual de stil practic și colaborează în mod regulat la ziare precum El País, La Vanguardia și La Razón. De asemenea, a apărut în diferite emisiuni de televiziune ca jurat și comentator de modă.

CUSTO BARCELONA : A creat anii 50 s de frații Dalmau, rod al călătoriei lor în jurul lumii, cu influență deosebită a stilului din California, exprimat în aspectul a surferilor din sud și psihedeliei nordice. Cu aceste elemente ca punct de plecare, brandul a fost lansat sub numele CUSTO LINE, iar de-a lungul timpului, cercetarea în utilizarea culorii și a modelelor a devenit inovație, îndrăzneală și sofisticare. În prezent, CUSTO BARCELONA există ca stil în sine.
EIKO AI : Semnătura creată pe 2018, care proiectează și produce în Catalonia. Directorul său de creație, Glo Lladó, a fost instruit la Institutul European de Design din Barcelona și la Central Saint Martins . EIKO AI este un brand prêt-à-porter feminin, născut în fructe a unei „nevoi creatoare” și pentru că, în cuvintele creatorului, mi-a fost mereu greu să găsesc haine în magazine; Îmi doream ceva unic și diferit pentru mine și, de obicei, nu îl găseam.” Pune mare preț pe meșteșuguri, materiale de calitate și producție locală.

EÑAUT : Semnătura creată pe 2015 de designerul gipuzkoan cu sediul la Barcelona, ​​​​ Eñaut Barruetabeña, a absolvit cu doar un an înainte unde pune în practică ceea ce a învăţat cu Llamazares y de Delgado şi Josep Abril. 2015 câștigă REC.0 / concurs Barcelona Fashion for Best Designer . Debutează pe 080 Barcelona Fashion în iunie 2019 cu „Newfoundland”, unde câștigă premiul pentru cea mai bună colecție de design emergent. Cu o estetică minimalistă, EÑAUT acordă o atenție deosebită detaliilor, își mângâie patronajul și se angajează într-o filozofie etică și durabilă. Este conceput pentru omul de astăzi, preocupat de imaginea sa, iubitor de artă și design.

SCORPION : De la 900 este un reper în sector tricotaje internaționale datorită designului sofisticat și moștenirii colecțiilor sale. De la sediul central din Barcelona și Igualada, ESCORPION apără o modă îndrăzneață și durabilă prin procese responsabile cu mediul înconjurător. Femeia ESCORPION alege in mod constient hainele pe care le poarta si opteaza pentru calitate. În prezent, sub conducerea creativă a lui Carles Gràcia, firma este comercializată cu 900 unități în plus față de 20 țări.

VINE : Constan Hernández, sufletul acestui proiect, cu peste patruzeci de ani în sectorul modei, președinte și fondator al firmei Intropia. IS COMING este un proiect slow fashion bazat pe economia circulară: producții limitate de articole vestimentare de înaltă calitate, atât pentru designul lor sofisticat, cât și pentru țesăturile lor, durabile și fabricate la un preț corect, eliberându-se de rigiditățile calendarelor de modă și de reduceri masive. Se bazează pe conceptul BUY BACK: clientul poate revinde piesa achiziționată în perioada de un an către firmă, ceea ce va da o a doua viață piesei în lumea filmului, unde și îmbrăcămintea joacă un rol cheie. Cu această reciclare sau upcycling creativă, piesele folosite vor deveni parte a costumelor pentru seriale, cinema, teatru sau televiziune.

. KM de LANGE : Creat pe 2016, este un mic studio de design de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei situat în Barcelona și Kyev. Obiectivul principal al mărcii este de a sprijini sustenabilitatea, măiestria și reciclarea și, în același timp, să contribuie la angajabilitatea femeilor în vârstă 80) ani în procesul de producție a unui singur produs, diferit și cu valori. Ei fac articole de îmbrăcăminte atemporale cu țesături nobile și se angajează în reciclare și produse vintage, aspirând să facă ciclul de viață al îmbrăcămintei cât mai lung posibil. Ei vând prin magazinul lor online, prin magazinele mici și prin Marketplace cu un accent durabil.

LEBOR GABALA: Proiect de Maite Muñoz, care a invatat meseria cu pionierii modei industrie, precum Pedro Morago, Rap Diffusion sau Mila i Tucho Balado. Un nume frumos și sonor a fost prima sa declarație de principii. Este traducerea lui Leabhar Ghabhála Erenn, un set de manuscrise gaelice din secolul al XI-lea care explică întemeierea Irlandei. Fantezia poveștilor și faptul că Irlanda este atât de atașată de tradiția lânii l-au făcut să decidă să adopte fonetica titlului. LEBOR GABALA alege cele mai rafinate materii prime, in cautarea celei mai inalte calitati.

LOLA CASADEMUNT DE MAITE : Linie premium
de LOLA CASADEMUNT, cea mai sofisticată și versiune la modă al firmei catalane. De la 2015, Maite Casademunt se află la cârma companiei în calitate de președinte și director de creație, o schimbare generală care a permis să unească experiența a mai mult de 80) ani cu entuziasmul, prospețimea și viziunea deosebită a lui Maite. Feminitatea, rafinamentul si vitalitatea sunt conceptele care disting colectiile LOLA CASADEMUNT. Cele două linii ale firmei sunt reînnoite în fiecare sezon oferind 4 colecții pe an, urmând tendințele pieței dar mereu reinventate cu ștampila unică a firmei.

. TOMASE MENCHEN: Fondată pe 2003, este semnătura designerului catalan Olga Menchén. Menchén a studiat la Barcelona School of Fashion Arts and Techniques. Primele ei locuri de muncă au fost ca designer pentru teatru, film și televiziune. MENCHEN TOMAS proiectează, produce și realizează propriile sale colecții de prêt-à-porter, de petrecere și de mireasă. El realizează, de asemenea, modele exclusive haute couture și mirese. Întregul proces de producție se desfășoară în Spania pentru a obține un control maxim asupra calității produsului final.
PALOMA LANA : firmă de modă creată în Barcelona la 2014, de designerul Paloma Lanna (San Sebastián, 1989), format la ESADE. Influențată de experiența proiectului de modă al părinților ei, Nice Things, designerul a lansat acest proiect multidisciplinar de explorare artistică care se învârte în jurul ideilor și spațiilor creative din jurul actului de îmbrăcare. Înființată în 2010, PALOMA WOOL s-a născut cu convingerea de a nu respecta prevederile stabilite. standarde ale industriei modei, ca proiect digital axat pe explorare artistică, producție locală și limitată. Explorați diferite forme de producție durabilă cu un pilon foarte important: să creați și să creșteți datorită sprijinului reciproc dintre prieteni, dezvoltând o platformă în care converg vederile și disciplinele artistice.

REVELIGIE : Studio multidisciplinar care îmbină moda și florăria. Ideea a apărut pe 2016, iar de atunci, brandul a defilat în două ediții de MBFW, ca parte a platformei Samsung Ego. Ea a fost finalista la Vogue Who’s on Next Award 418706 și a apărut în publicații precum Harper’s Bazar , SModa , Gamour, Cosmopolitan. De asemenea, a îmbrăcat influențe și actrițe la evenimente precum Goya.

SIMORRA : O poveste de pasiune pentru meșteșug și design. Proiectul unui designer din Barcelona care a fondat firma pe 1982 cu un scop clar: să îmbrace femeia contemporană în stil propriu. O misiune care a fost mereu prezentă până astăzi: să creăm piese de calitate și perfect concepute pentru a rezista.

ARTELIERUL : Semnătura creată pe 2020, care proiectează și produce în Catalonia. Creat de Alba Ayza, un designer format la școala LCI din Barcelona. Artelier este un brand sustenabil de prêt-à-porter de piese realizate din țesături ecologice și/sau reciclate, al cărui pilon principal îl reprezintă imprimeurile, create în întregime de brand, cu care își propune să creeze o lume poetică.

EDIȚIA LABEL : Creat pe 2021 în Barcelona de doi experți în marketing și lux (Véronique Vaillant von Siebenthal și Laura Johansson). Cu ADN 80% digital, strategia ta de afaceri se învârte în jurul comerțului online. Atemporalitatea, moda etică și sinceră și exclusivitatea sunt pilonii săi principali, cheile creșterii sale. Se bazează pe slowfashion și producția de capsule realizate în imediata apropiere și cu unități limitate . Introduce o abordare mai dinamică a procesului de creație, inclusiv filozofia reciclării în unele capsule și a oferi o a doua viață stocurilor moarte. Firma are rădăcini puternice în Barcelona, ​​unde își are sediul, și un larg profil internațional. În trei ani s-a impus ca un brand dorit atât pentru clienți, cât și pentru actrițe și influenceri . (REAL) GARCIA: Un brand care este un dulap inteligent pentru bărbați, cu piese confortabile și versatile, datorită dezvoltării unor țesături inteligente și avansate tehnologic. Designul este realizat în studioul United Weavers, de către José Maria García-Planas și echipa sa, cu o vastă experiență internațională în industrie și modă.
SĂBII DE ȚESUT
: (Úbeda )) Creator vizual multidisciplinar (Designer de modă, artist și ilustrator). După perioada petrecută la Madrid și Copenhaga, a absolvit un master în modă masculină la Royal College of Art din Londra. Tíscar lucrează în prezent în propriul studio de creație, fondat pe 2020, unde generează un limbaj artistic larg și diverse (artă video, ilustrație, fotografie, performance, instalații…) în jurul colecțiilor sale particulare. Ea și-a prezentat creațiile în cadrul săptămânilor modei de la Londra, Tokyo și Milano. Hainele și picturile sale au fost expuse în diferite muzee și galerii din Spania, Regatul Unit și Japonia, printre altele. Piesele lor pot fi găsite într-o listă selectă de magazine din întreaga lume.
TXELL MIRAS : designer catalan cu marcă proprie din 2005. Absolventă în Arte Plastice de la Universitatea din Barcelona, ​​Miras a lucrat pentru linia feminină a lui Neil Barrett 1993 a 2020 . 2018: Premiul pentru cea mai bună colecție de 50 Barcelona Fashion. 2005: La/În afara Săptămânii Modei de la Londra. 2005: nominalizat la London International Creative Competition. 2005: finalist al Mango Fashion Awards „El Botó ” și finalist la Gen Art New York Fashion Awards. Inclus în cartea European Young Fashion Designers (Ed. Daab). 2005: Adjudecare Barcelona este la modă Cel mai bun profesionist din sector. 2005): Premiul Lancôme pentru cel mai bun tânăr designer al pasarela Gaudí.

VICTOR VON SCHWARZ : Creator de modă din Barcelona, ​​născut în Sabadell. Prima ei colecție solo a fost prezentată la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid pe 2010 . Ulterior, a preluat noi provocări personale și profesionale și s-a mutat la Taipei, Taiwan, unde s-a îmbrăcat ca celebrități locale precum Jolin Tsai și Soda Green, printre altele. De asemenea, a îmbrăcat diferiți artiști spanioli cu proiecție internațională precum Lola Indigo (MTV EMAs), Aitana, Mala Rodríguez (în „Kitana Tour”) sau Bad Gyal

YOLANCRIS : Yolanda Pérez (Sabadell, 1985)), director de creație al firmei, și co-fondator împreună cu sora ei Cristina, a devenit interesat de lumea modei datorită mamei sale, Mercedes. , care a deschis 1985 o afacere dedicată mireselor și a trezit în designerul interesul pentru meșteșugul familiei. Când avea doar douăzeci de ani, a decis să-și deschidă atelierul în centrul orașului Sabadell. Pe 2005, YOLANCRIS își prezintă prima colecție la Săptămâna modei de mireasă din Barcelona. 2005 prezintă la Săptămâna Modei de la Paris, prima sa petrecere colecție, iar 2015 prima colecție Couture .

Departamentul de Afaceri și Muncă, prin CCAM, promovează 080 Barcelona Fashion, platforma de modă a Cataloniei, de referință în sudul Europei. Cu două ediții pe an, este un eveniment dedicat inovației, creativității și durabilității. O platformă de modă deschisă, plurală, multidisciplinară și internațională care, prin diversitatea designerilor și a mărcilor de modă participanți, proiectează industria noastră la nivel global și transformă Barcelona într-un pol de talent și creativitate. De asemenea, își propune să contribuie la promovarea culturii modei și a legăturilor acesteia cu industriile culturale și creative, precum și să aducă moda mai aproape de toate publicurile.
Urmărește-ne pe rețelele sociale ___________________________

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/
Twitter CCAM:
https: //twitter.com /ccamcat Facebook Moda Barcelona: https://www.facebook.com/ 80 BcnFashion

Twitter 29 Barcel moda: https://twitter.com/ _ _ bcn_fashion

Instagram Moda Barcelona: https://www.instagram.com/ 22 bcnfashion /

Twitter: @empresacat 418706 Sursa: 40 Barcelona Fashion întâlnește 22 designeri și mărci de modă