Vechiul Spital din Santa María la Rica va găzdui pe 1, 2 și 3 aprilie III Festivalul de poezie tânără de la Alcalá de Henares, organizat cu scopul de a crea un spațiu de întâlnire în care cele mai tinere voci ale poeziei spaniole să își poată schimba experiențele și preocupările.

Festivalul va începe vineri, 1 aprilie, la : 18 ore, cu un recital de Darío Márquez și Laura Rodríguez Díaz. Începând cu ora 19: 00 va avea loc un recital de poezie de Carla Nyman, Juan Gallego Benot și María Paz Otero .

Sâmbătă, 2 aprilie, la 12: orele, puteți participa la Atelier de poezie exil susținut de Andrea Sofía Crespo Madrid. După-amiaza, vă puteți bucura de recitalul lui Yeray Barroso și Lana Corujo de la 17: 18 ore, de o poetică reprezentația PUMA (poeții Universității din Malaga) la ora 18: și recitalul de Andrea Sofía Crespo Madrid și Juan de Beatriz la 18: 00 ore.

Un atelier despre situația poeziei tinere este programată duminică, 3 aprilie, de Alfredo Crespo, care va începe la 12: ) ore. La 18: va avea loc o Masă rotundă despre precaritatea în poezie, cu Juanpe Sánchez López, Lara Losada și Laura Rodríguez Díaz, moderat de Adrián Fauro. La 18: va începe recitalul lui Javier Navarro și Leonor Saro, iar Festivalul se va încheia cu recitalul lui Juanpe Sánchez López și María Elena Higueruelo la 19: 00 ore.

Sursa: Alcalá va găzdui cel de-al treilea Festival de Poezie în primul weekend din aprilie Tânăr